Merhaba müslüman olup haç işaretli takı takmak günah mı?
Haç işaretli takılar?

Merhaba müslüman olup haç işaretli takı takmak günah mı?
Yani anlamını biliyorsun ve bunu o dine özenerek takıyorsan günah tabiiki. Ama hayatında ilk kez gördüğün bir şekil var ve şeklin kolyesini gördün taktın bu nasıl günah değilse. Hac isaretinin sembolünü de bu amaçla takarsan günah olmaz diye düşünüyorum. Toplum tarafından ise tepki alırsın açıklayamazsın
Görüş
6Görüş
Zannediyorum günahtır. Çünkü Müslümanların ve İslamın oldukça sert, katı ve karşı olduğu bir görüşü, dini temsil eden eşyaları, takıları giyerek veya takarak karşı olunan görüşü, dini meşrulaştırmış ve bir sorun teşkil etmez hale getirmeye çalışmış olabilirsin. Ben olsam bu durumu sorun etmem ancak İslam tanrısını bilemem hahahaha
Boş yapma Müslüman değilsen yorum yapma sen ne anlarsın imansız
@edeplii_kizz Zannediyorum günahtır dedim? Gerçekten Müslümanların yani sen ve senin gibilerin gerçekte ne olduğunu ne kadar edepsiz ve terbiyesiz olduğunu bir kez daha bizlere gösterdiğin için teşekkürler. Siz böylesiniz işte ahahahaha kendini çok güzel gösteriyorsun etrafa. Aferin böyle devam !!
İslam kadınların kendini insan içine çıkmasını yasaklamıyor İnternet kullanmasını da yasaklamıyor ayrıca hakaret içeren bi cümle de kurmadım sana kendimi ispatlamak zorunda da değilim İslama karşı çıkıp kendini aydın sanan cahil bi gençsin sadece gözümde sizin gibi it sürüleri çok var ben senin gibileri iyi bilirim
@edeplii_kizz Kendin de o it sürüsünün içerisindesin herhalde. Bu kadar ahlaksızca konuşup iyi bildiğinde göre başka bir ihtimal gözükmüyor.
Allaha inanmayanlara özenmek onların yaptığını yapmak günahtır
İlmi olmayan yorum yapamaz, ilmi olan birinden fikir al
Hristiyanlara benzemek günah evet
Eğer o dine inanmiyordan ibadet etmiyeosan diil
Günah
Yoo ne günahı sevap kazanırsın
Günahlar güzeldir
Hristiyan olup Cami ziyareti yapmak sevap mi
Yok sevap
En İyi Görüş