Alışveriş & Hediyeler 1 ay Dolap'ta mı daha çok alıcı çıkıyor yoksa Gardrops'ta mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Satmak istediğim 2 montum var öyle zara Bershka falan değil ama daha dün koydum ama şimdiye kadar almak isteyen çıkmadı gardropsa koy dedi biri orada dahami çok alıcı çıkıyor? Dolap'ta mı daha çok alıcı çıkıyor yoksa Gardrops'ta mı? Görüş Yaz 3 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 93% 1 ay Gardırops daha iyi diyebilirim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör Soran 1 ay Teşekkür ederim bende onu indirdim zaten şimdi diğerini silup Yorumla Gercegimsanri 1 ay Rica ederim😊 Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 ay çok yüksek fiyata koyma. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 8 yorumu gör Soran 1 ay 250 ve 200 şeklinde koydum biri LC Waikiki montu sadece bi iki kez giyildi ikiside bence uygun ama Görüş sahibi 1 ay Sıfırları kaç para? Soran 1 ay Bilmemki kaç sene önce ama vardır 300 civarı falan çünkü gayet iyi montlar Görüş sahibi 1 ay Orjinalinin yarısı kadar koy istersen. Soran 1 ay Peki teşekkürler Görüş sahibi 1 ay Çok düşük fiyata almak isteyenler olur (ölücüler) onlara vereceğine bir tanıdığına ihtiyaç sahibiyse bedava ver gitsin. Soran 1 ay Yok düşük fiyata vermem Görüş sahibi 1 ay Tamamdır bereketli olsun :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
2Görüş
Gardırops daha iyi diyebilirim
Teşekkür ederim bende onu indirdim zaten şimdi diğerini silup
Rica ederim😊
çok yüksek fiyata koyma.
250 ve 200 şeklinde koydum biri LC Waikiki montu sadece bi iki kez giyildi ikiside bence uygun ama
Sıfırları kaç para?
Bilmemki kaç sene önce ama vardır 300 civarı falan çünkü gayet iyi montlar
Orjinalinin yarısı kadar koy istersen.
Peki teşekkürler
Çok düşük fiyata almak isteyenler olur (ölücüler) onlara vereceğine bir tanıdığına ihtiyaç sahibiyse bedava ver gitsin.
Yok düşük fiyata vermem
Tamamdır bereketli olsun :)
İkisine de koy