Alışveriş & Hediyeler 1 ay Çeyiz düzmeye başlamak istiyorum, nereden başlamalıyım? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yavas yavaş ceyiz düzmeye başlamak istiyorum ama sizce nerden baslamaliyim ucuzlardan baslayayim diyorum evli kadınlar önerebilir mi? Çeyiz düzmeye başlamak istiyorum, nereden başlamalıyım? Görüş Yaz 13 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
opusmedelisi34 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eig 100% 1 ay Çok gereksiz. Bence evleneceğin kişiyle ve sadece ihtiyaç olanları alırsınız. Bir sürü saçma israf harcama yapma 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 ay Yakında bir evlilik var mı? Yoksa evde kalabalık yapıyorlar boşa. Ben altın almıştım evliliğe yakın da her şeyi toparladım. 0 3 Yorumla Soran 1 ay Yakında evlilik yok ama neden olmasin Yorumla Soran 1 ay Biri çıkarsa karşıma olur Yorumla Görüş sahibi 1 ay O ayrı tabii ki belli olmaz da bugün aldığının zevki yarına uymayabiliyor. Bütçen varsa altın al beklet sonra bozar alırsın ihtiyaçlarını. Yorumla
sananeejsjs Takip Et Xper 5 Yaş: 21 1 ay Bence para biriktirip altına yatır evleneceğin zaman al ne alıyorsan fiyatlar arttıkca altın da artıyo hemde modası geçmez 0 0 Yorumla
Alisivasli3 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 1 ay Dizme seven değer veren insan olursa hersey alır önemli ortak alıp karar vermek güzeli 0 0 Yorumla
frenchgirl16 Takip Et Guru Yaş: 25 , eig 100% 1 ay Para biriktirmek daha mantıklı olur 0 2 Yorumla Soran 1 ay Ama biriktirisem fiyatlar artcak alıp kenara koymak daha iyi değil mi Yorumla frenchgirl16 1 ay Ya bişey olursa kaliteli çıkmazsa falan değiştiremezsin garantisi falan kalmaz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
7Görüş
Çok gereksiz. Bence evleneceğin kişiyle ve sadece ihtiyaç olanları alırsınız. Bir sürü saçma israf harcama yapma
Yakında bir evlilik var mı? Yoksa evde kalabalık yapıyorlar boşa. Ben altın almıştım evliliğe yakın da her şeyi toparladım.
Yakında evlilik yok ama neden olmasin
Biri çıkarsa karşıma olur
O ayrı tabii ki belli olmaz da bugün aldığının zevki yarına uymayabiliyor. Bütçen varsa altın al beklet sonra bozar alırsın ihtiyaçlarını.
Bence para biriktirip altına yatır evleneceğin zaman al ne alıyorsan fiyatlar arttıkca altın da artıyo hemde modası geçmez
Dizme seven değer veren insan olursa hersey alır önemli ortak alıp karar vermek güzeli
Altına yatırım yap
boş ver para biriktir
Önce kocayı bul sen çeyiz işi kolay 😂🔫
Para biriktirmek daha mantıklı olur
Ama biriktirisem fiyatlar artcak alıp kenara koymak daha iyi değil mi
Ya bişey olursa kaliteli çıkmazsa falan değiştiremezsin garantisi falan kalmaz
Oya mi işleyeceksin simdi sen
Yakında evlilik yok demişsin bence boşuna alma
Çok zam gelecek ürünlerden başla
Yapmayın böyle şeyler
çember dantel