Alışveriş & Hediyeler Mum takıntım var, sürekli mum alıyorum. Bu israf mı? ExplorerdanHallice Takip Et FenomenYoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Bayılıyorum mumlara. Evde mum bitmez, sürekli mum alıyorum. Mum takıntım var, sürekli mum alıyorum. Bu israf mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Eğer seviyorsanız sorun olmaz. ama sırf bunun için başka ihtiyaçlarınızdan kısıyorsanız israf olabilir 0 2 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl yok, başka ihtiyaçlarımdan kırmam tabii u Barış_LonelyForever +1 yıl Anladım.
Gercegimsanri Takip Et Master Yaş: 24 , eic 88% +1 yıl Bende kokulu olanları seviyorum duşta, kitap okurken falan keyif veriyor🧚 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl ben de verdiği keyife bayılıyorum Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 98% +1 yıl Yani aslında evde gereğinden fazla eşyanın bulunması bile israf. Durdurun bence kendinizi. 😄 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl haklısın :D Yorumla
myraes Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Biraz israf sanki ama insan kendini mutlu edebilmeli ya, sende bunlarla mutlusun demek ki 🥲 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl evet, belki azaltılabilir ama beni mutlu eden şeyi hiç almamızlık yapmam :) Yorumla
IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 35% +1 yıl Bende çok seviyorum mumları, hatrı sayılır bir miktar mumlarda bende var 🙈🙈 0 2 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl mum bağımlıları olduk :D Yorumla IşıLLL34 +1 yıl Olunmayacak gibi değil ki, çooook güzeller 😻😻 Yorumla
DemiSapien Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 60% +1 yıl Eritir eritir kalıba döküp yenisini yaparsın israf olmaz gshsj 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Çok abartmadan, bütçeni sarsmadan yapabilirsin, hobi gibi düşün, koleksiyon gibi ne olacak 0 0 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Master Yaş: 20 , eic 100% +1 yıl İsraf değil enerji tasarrufu için mumları yakarsın hiç israf olmaz 0 0 Yorumla
melixady Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Biraz deli olabilirsin ya da ifrit cinler muma bayıldıkları için sana aldırıyor 0 0 Yorumla
nurtoprakk Takip Et Xper 2 Yaş: 24 +1 yıl Bence çok hoş bi hobi benimde ilgimi çekiyor bende yakın zamanda almayı düşünüyorum 0 2 Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR +1 yıl Eminim sen partnerini de mum edersin. Yorumla nurtoprakk +1 yıl Doğru bilgi Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 89% +1 yıl Kadın vücutlu olan çok güzelmiş 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl evet, benim favorilerimden o mumlar Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yok knk zengin yapınca koleksiyon oluyor 1 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Hayır değil, koleksiyonculuk hobisi. 0 0 Yorumla
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 58 , eic 100% +1 yıl İşe çevirin 1 1 Yorumla ExplorerdanHallice +1 yıl aa hiç düşünmemiştim bunu. güzel fikir aslında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Eğer seviyorsanız sorun olmaz. ama sırf bunun için başka ihtiyaçlarınızdan kısıyorsanız israf olabilir
yok, başka ihtiyaçlarımdan kırmam tabii
Anladım.
Bende kokulu olanları seviyorum duşta, kitap okurken falan keyif veriyor🧚
ben de verdiği keyife bayılıyorum
Yani aslında evde gereğinden fazla eşyanın bulunması bile israf. Durdurun bence kendinizi. 😄
haklısın :D
Biraz israf sanki ama insan kendini mutlu edebilmeli ya, sende bunlarla mutlusun demek ki 🥲
evet, belki azaltılabilir ama beni mutlu eden şeyi hiç almamızlık yapmam :)
Bende çok seviyorum mumları, hatrı sayılır bir miktar mumlarda bende var 🙈🙈
mum bağımlıları olduk :D
Olunmayacak gibi değil ki, çooook güzeller 😻😻
Eritir eritir kalıba döküp yenisini yaparsın israf olmaz gshsj
Çok abartmadan, bütçeni sarsmadan yapabilirsin, hobi gibi düşün, koleksiyon gibi ne olacak
İsraf değil enerji tasarrufu için mumları yakarsın hiç israf olmaz
Mum takıntım var, sürekli mum alıyorum. Bu israf mı?
Biraz deli olabilirsin ya da ifrit cinler muma bayıldıkları için sana aldırıyor
Bence çok hoş bi hobi benimde ilgimi çekiyor bende yakın zamanda almayı düşünüyorum
Eminim sen partnerini de mum edersin.
Doğru bilgi
Kadın vücutlu olan çok güzelmiş
evet, benim favorilerimden o mumlar
Yok knk zengin yapınca koleksiyon oluyor
Yani bence evet israf
Ne güzel al yakarsın bol bol
Hayır değil, koleksiyonculuk hobisi.
Iyi ki penis şeklinde yok
İşe çevirin
aa hiç düşünmemiştim bunu. güzel fikir aslında
Bosa israf walla ne gerek var