Alışveriş & Hediyeler 1 ay Mum takıntım var, sürekli mum alıyorum. Bu israf mı? ExplorerdanHalliceFenomen Takip Et Yoda Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Bayılıyorum mumlara. Evde mum bitmez, sürekli mum alıyorum. Mum takıntım var, sürekli mum alıyorum. Bu israf mı? Görüş Yaz 20 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,2b görüş paylaştı. Eğer seviyorsanız sorun olmaz. ama sırf bunun için başka ihtiyaçlarınızdan kısıyorsanız israf olabilir 0 2 Yorumla ExplorerdanHallice 1 ay yok, başka ihtiyaçlarımdan kırmam tabii Barış_LonelyForever 1 ay Anladım.
Gercegimsanri Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 93% 1 ay Bende kokulu olanları seviyorum duşta, kitap okurken falan keyif veriyor🧚 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice 1 ay ben de verdiği keyife bayılıyorum Yorumla
NevHa Takip Et Guru Yaş: 26 , eig 99% 1 ay Yani aslında evde gereğinden fazla eşyanın bulunması bile israf. Durdurun bence kendinizi. 😄 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice 1 ay haklısın :D Yorumla
DemiSapien Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eig 60% 1 ay Eritir eritir kalıba döküp yenisini yaparsın israf olmaz gshsj 0 0 Yorumla
michael_k Takip Et Guru Yaş: 40 , eig 98% 1 ay Çok abartmadan, bütçeni sarsmadan yapabilirsin, hobi gibi düşün, koleksiyon gibi ne olacak 0 0 Yorumla
myraes Takip Et Yoda Yaş: 23 , eig 99% 1 ay Biraz israf sanki ama insan kendini mutlu edebilmeli ya, sende bunlarla mutlusun demek ki 🥲 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice 1 ay evet, belki azaltılabilir ama beni mutlu eden şeyi hiç almamızlık yapmam :) Yorumla
s IşıLLL34 Takip Et Master Yaş: 33 , eig 30% 1 ay Bende çok seviyorum mumları, hatrı sayılır bir miktar mumlarda bende var 🙈🙈 0 2 Yorumla ExplorerdanHallice 1 ay mum bağımlıları olduk :D Yorumla IşıLLL34 1 ay Olunmayacak gibi değil ki, çooook güzeller 😻😻 Yorumla
Gizemmmmmli Takip Et Yoda Yaş: 24 , eig 100% 1 ay İsraf değil enerji tasarrufu için mumları yakarsın hiç israf olmaz 0 0 Yorumla
melixady Takip Et Xper 5 Yaş: 27 1 ay Biraz deli olabilirsin ya da ifrit cinler muma bayıldıkları için sana aldırıyor 0 0 Yorumla
nurtoprakk Takip Et Xper 1 Yaş: 21 1 ay Bence çok hoş bi hobi benimde ilgimi çekiyor bende yakın zamanda almayı düşünüyorum 0 2 Yorumla ESKILERDENbirDINAZOR 1 ay Eminim sen partnerini de mum edersin. Yorumla nurtoprakk 1 ay Doğru bilgi Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 25 , eig 88% 1 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 856 görüş paylaştı. Ne güzel al yakarsın bol bol 0 0 Yorumla
Croyz1n26 Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eig 92% 1 ay Kadın vücutlu olan çok güzelmiş 0 1 Yorumla ExplorerdanHallice 1 ay evet, benim favorilerimden o mumlar Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Yoda Yaş: 107 , eig 100% 1 ay Hayır değil, koleksiyonculuk hobisi. 0 0 Yorumla
hayırmışermi0 Takip Et Bilge Yaş: 22 , eig 100% 1 ay Yok knk zengin yapınca koleksiyon oluyor 1 0 Yorumla
hülyaesn Takip Et Xper 6 Yaş: 55 , eig 100% 1 ay İşe çevirin 1 1 Yorumla ExplorerdanHallice 1 ay aa hiç düşünmemiştim bunu. güzel fikir aslında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
9Görüş
Eğer seviyorsanız sorun olmaz. ama sırf bunun için başka ihtiyaçlarınızdan kısıyorsanız israf olabilir
yok, başka ihtiyaçlarımdan kırmam tabii
Anladım.
Bende kokulu olanları seviyorum duşta, kitap okurken falan keyif veriyor🧚
ben de verdiği keyife bayılıyorum
Yani aslında evde gereğinden fazla eşyanın bulunması bile israf. Durdurun bence kendinizi. 😄
haklısın :D
Eritir eritir kalıba döküp yenisini yaparsın israf olmaz gshsj
Çok abartmadan, bütçeni sarsmadan yapabilirsin, hobi gibi düşün, koleksiyon gibi ne olacak
Biraz israf sanki ama insan kendini mutlu edebilmeli ya, sende bunlarla mutlusun demek ki 🥲
evet, belki azaltılabilir ama beni mutlu eden şeyi hiç almamızlık yapmam :)
Bende çok seviyorum mumları, hatrı sayılır bir miktar mumlarda bende var 🙈🙈
mum bağımlıları olduk :D
Olunmayacak gibi değil ki, çooook güzeller 😻😻
İsraf değil enerji tasarrufu için mumları yakarsın hiç israf olmaz
Biraz deli olabilirsin ya da ifrit cinler muma bayıldıkları için sana aldırıyor
Bence çok hoş bi hobi benimde ilgimi çekiyor bende yakın zamanda almayı düşünüyorum
Eminim sen partnerini de mum edersin.
Doğru bilgi
Yani bence evet israf
Ne güzel al yakarsın bol bol
Kadın vücutlu olan çok güzelmiş
evet, benim favorilerimden o mumlar
Hayır değil, koleksiyonculuk hobisi.
Iyi ki penis şeklinde yok
Yok knk zengin yapınca koleksiyon oluyor
Bosa israf walla ne gerek var
Hayır degil
Yoo değil çokzel