Arkadaşlar aliexpress'ten aldığım ürün Türkiye gümrüğünden geçtikten sonra ben yanlışlıkla teslim alındı butonuna bastım ve artık kargomu takip edemiyorum bunun üzerine aliexpress'e mail attım kargom nerde diye onlarda aşağıdaki fotoğrafta göründüğü gibi cevap verdiler bir yerde diyor ki gümrükte tutuluyor diğer yerde de paket size ulaşacak diyor bilen varsa yardımcı olabilir mi
Senin teslim aldım diyerek imzan olmadığı için ellerinde tutuyorlar sanırım müşteri hizmetleri numarası varsa ars yanlışlıkla olduğunu söyle gümrüktekilere iletirler ☺️
Ama aynı zamanda şu da yazıyor " Gönderim bilgilerine göre, paket satıcı tarafından sevk edildi ve şu anda yolda. Paketiniz hala koruma süresi içinde olduğundan lütfen paketi beklerken sabırlı olun. Paketinizle ilgili herhangi bir yeni güncelleme, sizi zamanında bilgilendireceğiz veya "Siparişlerim"-"Tüm Siparişler"e gidip "Siparişi Takip Et"e tıklayarak paketi takip edebilirsiniz. Paketi aldıysanız, anlaşmazlığı iptal etmeniz önerilir."
Bende stres çarkı almıştım plastik dandik bişey geldi 110 tl verdim bide ama sonunda geldi imza istediler dedim yok atmam teslim edemem o zaman dedi marketten alıyordum teslimat adresini değiştirmiştim😅