Erkek arkadaşıma yılbaşı için güzel bir hediye almak istiyorum. Sizce ne alabilirim, bana yardımcı olur musunuz?

Erkek arkadaşıma yılbaşı için güzel bir hediye almak istiyorum. Sizce ne alabilirim, bana yardımcı olur musunuz?
Selamlar, ben de arkadaşlarıma yılbaşı için ne alabilirim diye düşünmeye başladığım sırada internetten uzun bir araştırma yapmaya karar verdim. Özellikle Decathlon'da büyük bir vakit harcadım. Arkadaşlarımız özeldir ve onlara özel hediyeler almak istediğimizde epey düşünürüz. Bir de konu erkek arkadaşsa ekstra özen gösteririz. Sana ve senin gibi erkek arkadaşına ne alacağını bilemeyenlere yardımcı olmaya çalışacağım.
Erkek arkadaşa hediye alırken çok düşünür ve bazen işin içinden çıkamayabiliriz. Birçok farklı ürünü gözden geçirir "acaba şöyle bir şey alsam beğenir mi?" diye kendi kendimizi yiyip bitiririz. Ben de sana ve senin gibi düşünenlere fikir olması açısından bazı önerilerde bulunacağım.
Kişisel bakımına önem veren her erkek mutlaka saç ve sakalına özen gösteriyordur. Saç-sakal şekillendirici ürünler hediye olarak değerlendirilebilir. Saç ve sakal şekillendiricinin erkek arkadaşa alınabilecek güzel hediyelerden biri olduğunu düşünüyorum.
Erkek arkadaşa alınabilecek en uygun hediyelerden biri de polardır. Erkeklerin en çok tercih ettiği kıyafetlerin başında gelen polarlar, bahar ve kış sezonları için oldukça idealdir. Ben polar tercihimi Decathlon'dan yana kullanıyorum. Özellikle erkek polarları konusunda Decathlon'un bir numara olduğunu düşünüyorum. Erkek arkadaşına hem kaliteli hem uygun fiyatlı polar almak istiyorsan bu sayfaya bir göz atabilirsin.
Eğer örgü örmeyi seviyorsan erkek arkadaşına kendi ellerinle bir kazak örebilir ve hediye edebilirsin. Yok örgü örmek bana göre değil diyorsan ona güzel, sevebileceği, tarzına uygun bir kazak alabilirsin.
Erkek arkadaşın sporcu, açık hava meraklısı, kamp düşkünü veya çalışan biriyse termos, onun için harika bir seçim olur.
Erkekler tarafından en çok kullanılan eşya nedir dersen bunun cevabı bence cüzdandır. Cüzdan, erkekler için klasik ama çok kullanışlı bir hediye olabilir.
Kamp tutkusu olan ve kamp yaparken zevk alan bir erkek arkadaşın varsa onun için en ideal hediye kamp malzemeleridir. Erkek arkadaşın için hem kışın hem de yazın rahatlıkla kullanabileceği kamp malzemeleri alabilir, birlikte kampın tadını her mevsim çıkarabilirsiniz.
Kupa, hediye olarak en çok tercih edilen ürünlerin başında yer alıyor. Bu klasik hediyeyi kişiselleştirmek istersen kişiye özel kupaları tercih edebilirsin. Örneğin bir anınızı kupaya bastırabilirsin. Bu tür hediyeler ilişkiniz için daha anlamlı olabilir.
Erkek arkadaşa alınabilecek, erkeklere özel hazırladığım hediye önerileri bu şekildeydi, umarım faydalı olur.
Görüş
3Görüş
Kıyafet türü ya da aksesuar türü bir şey alabilirsin
Butcenide gunceller misin ona gore fikir beyan edelim. : )
Bir erkek olarak söylüyorum , Pahalı şeylere hiç gerek yok , küçük bir şeyler alın,
Örneğin , Deri koyu bir Bileklik , Gömlek , Evde giyeceği kışlık kalın Çorap dahil olur :)
Parfüm alınabilir
Bence bir erkege alinacak en guzel hediye saattir.
Zippo çakmak
En İyi Görüşler