Merhabalar herkese... 🎄✴️🎁
Okulda veya dershanede yılbaşı için kura çekilirdi ve çıkan kişiye hediye alınırdı. Bana gelen en şaşırdığım hediye dershanede bir kızın bana küçük cep radyosu almasıydı. Cüzdan, kalem bekliyordum çünkü 😅

Merhabalar herkese... 🎄✴️🎁
Okulda veya dershanede yılbaşı için kura çekilirdi ve çıkan kişiye hediye alınırdı. Bana gelen en şaşırdığım hediye dershanede bir kızın bana küçük cep radyosu almasıydı. Cüzdan, kalem bekliyordum çünkü 😅
Hiç değişik bir hediye gelmedi biliyor musun🤣 ama anlamlı hediyelerim çok geldi. Özellikle bir tanesi, çocukluk arkadaşımın resmimizi puzzle şeklinde yaptırıp, hediye etmesiydi..
Seni miii kıracağım tamam değişik olsun 😄
Çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok çok teşekkür ederiiiiimm😊😇🤩
Görüş
4Görüş
Yılbaşına henüz daha var hediye almadım o yüzden
hayır olmadı yaramaz bir çocuktum kimse sevmezdi
uslu dönemimdeyim ısırmam merak etme fkdjklsd
umarım umarım ben de :D
Ne günlerdi ya lisede arkadaşım bana boyunluk almıştı 😏
Hım
Sınıfta çekiliş oluyordu evet ben de aldım bana da alan oldu ama hatırlamıyorum😅
En son yeni yıl çekilişini 7. sınıfta yapmıştık bana bir kalemlik alınmıştı
Peluş köpek almstı bir arkadasm
Evet cok şekerdi abisi
Valla hiç yılbaşı hediyesi almadım
Yılbaşı hediyesi almadım
Oldu da onu hediyeden saymıyorum pek demem de doğru olmaz ayak fetişçileri toplaşır fjdj
Elbise ve dize kadar çırakların moda olduğu döneme denk gelmiştim çocuk elbiseye gidecek renkte çoraplar almıştı 12 den vurdu gönlümü fjfjfk
Hiç değişik bir hediye almamıştım.
Ama hediyeleşme oldu dimi
Evet ama sadece okul döneminde olmuştu, mizahtan anlayan arkadaşlarım olsaydı keşke değişik hediyeler görürdüm o zaman :D
Hiç hediye almadım desem?
Yapılıyordu ama istemedim hiç
Uğraşmak istemezdim
Değişik hediye almadım, normal hediyelerdi.
Mavi renkte Noel baba kafasında mum fitili vardı
Kutlamadığım için hiç armağan almadım
Hic almadim ki
En İyi Görüşler