Beyaz eşya alınca verilen hediye sadece o an kurulum yapılırsa mı verilir?

Erkek arkadaşım annesi babasıyla bizim için samsungtan beyaz eşya aldı bizim seçtiklerimizi almadık bana fotoğraf attı başka bi buzdolabı başka bi çamaşır makinesi ısrar ettiğim için istediğim şekil bi bulaşık makinesi alındı bana fotoğraf falan atmadan televizyon almış hiç hesapta yoktu bir de beğenmezsen değişiriz hemen depodan eve alacağımız zamana kadar şansımız var diyo ama içimde değişik bi üzüntü oldu istediğim şeyleri söyleyince de bişey diyor örneğin 10 kilo çamaşır makinesi yokmuş 9 ya da 11 varmış 11 olsun o zaman halı yorgan falan yıkanır dedim annesi de 9 kullanıyomus iki kişinin kıyafeti nasıl doldurcak makineyi 9 bize yeterliymiş diyo bu doğru ama çoğu şey sığmayacak onu geçtim televizyon planda bile yoktu ve hediye olarak mikrodalga veya süpürge veriliyordu hediyeyi sordum ne aldın diye onu vermediler aldıklarını hemen kurulum yaparsan veriyolarmış dedi bi kaç gün sonra neden öyle yaptılar yazmıyordu bi yerde indirim mi yaptırdınız onun yerine dedim indirim yaptıklarını söyledi ve ne kadar çok istediğimi biliyordu baya üzüldüm falan demiştim ilk dediğinde neden böyle saçma bi şey için yalan söyledi ki böyle bir şey var mı kurulum mu yapılması lazım hediye için hemen

Beyaz eşya alınca verilen hediye sadece o an kurulum yapılırsa mı verilir?