Birkaç gün önce: Canım anneciğim, ben istiyorum diye gidip kırmızı kazak almış bana. Herkesin benimki gibi bir annesi, yoksa bile böyle düşünenleri olmalı. Bunu herkes için gönülden istiyorum. Oturduğum yerden konuşması mı kolay, bilmiyorum da bu biraz bizim de elimizde gibi geliyor. İnsan biriktirmek... Böyle birilerine doğuştan sahip değilsek, bunu yapmaya da uğraşmalıyız gibi geliyor bana. İnsan yalnızca bunun için bile yaşar gibi...
😂 Umarım bu şakarımı ciddiye alıp sağda solda sevgilisi varmış bilmem ne diye konuşmazlar 🤣 çünküsü başıma geliyor bu aralar özellikle 45 yaş üstü gizli erkek dadandı
Doğum gününde buluşacağım kız arkadaşa hediye aldım o da buluşmaya gelmeyince hediyeyi bir süre sakladım baktım olmuyor gördükçe moralim bozuluyordu bende atmak zorunda kaldım. Yemin ettim artık peygamber bile gelse hediye almayacağım kimseye.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
27Görüş
Birkaç gün önce: Canım anneciğim, ben istiyorum diye gidip kırmızı kazak almış bana.
Herkesin benimki gibi bir annesi, yoksa bile böyle düşünenleri olmalı. Bunu herkes için gönülden istiyorum. Oturduğum yerden konuşması mı kolay, bilmiyorum da bu biraz bizim de elimizde gibi geliyor. İnsan biriktirmek... Böyle birilerine doğuştan sahip değilsek, bunu yapmaya da uğraşmalıyız gibi geliyor bana. İnsan yalnızca bunun için bile yaşar gibi...
İsteme çiçeği hediyeden sayılıyor mu😂en son onu aldım oda hayatımda aldığım ilk ve büyük ihtimalle son çiçek 😂
yok canim ya alır eşin insallah 😂 bu kadar karamsar olma
Çiçek sevmiyorum ki😂
ahhh oyle deme cicek evin en guzelidir ama negatif enerjiyi cabuk çeker
Almanya’dan gelen bebekler🫶
cok guzeller
Hediyeniz için tebrikler. ben hediye almadım uzun süredir hatta hatırlayacağım kadar değerli hediye de almadım.
öncellikle teşekkürler
umarım hediye verecek kadar degerli insanlar karşınıza cikar
Dün kuzenime grundig iyi bir saç kurutma makinesi aldım eskimiş digeri. Çiçek saksıda alırım. en güzel hediye
ya bende buket sevmiyorum aslında cicekleri seviyorum ama solunca cok fazla üzülüyorum
Bende kıyamam kuruyunca üzülüyorum. küçükte olsa saksı tercihim
bencede 🥰
En son bana gelen gülleri annem reçel yapınca dahada hediye almadı eşim, 😂 😂 😂 😂
hakli 😂😂
DEMİ 😂 😂
aynen oyle 🤦🏻♀️
Hediyen çok güzel, birkaç hafta önce özür hediyesi almıştım.
teşekkür ederim 🥰
İki gün önce ingiltereden bir sürü çikolata hediye geldi.
afiyet olsun 🤤 bende isterim 😂
Hiç sorun değil, gonderirim.
❤️
Bugün sevgilimden iPhone 14 ve Victoria's Secret parfüm seti hediyesi aldım 😍 canım sevgilim
ohooo ne zaman sevgili yaptinda aldın 😂
Bugün 🤣
enişte aşırı hızlı çıktı sanki 🤔
Evet evlenicez ☺️😂🤣
hayırlı olsun yarinda evlendim dersin herhalde
Evet yarın da çocuğum olur nxjdjdj
şaşırmam 😂
😂 Umarım bu şakarımı ciddiye alıp sağda solda sevgilisi varmış bilmem ne diye konuşmazlar 🤣 çünküsü başıma geliyor bu aralar özellikle 45 yaş üstü gizli erkek dadandı
ya aman boş ver dusunseler daha iyi 😂
😂😂
Çiçekler güzel gözüküyor, şanslı kişi kim :)
En son kuzenim tesbih hediye etti :)
Bende ona karşılık olarak almıştım diyip soruyu yanıtlayım
arkadaşım ❤️
Doğum gününde buluşacağım kız arkadaşa hediye aldım o da buluşmaya gelmeyince hediyeyi bir süre sakladım baktım olmuyor gördükçe moralim bozuluyordu bende atmak zorunda kaldım. Yemin ettim artık peygamber bile gelse hediye almayacağım kimseye.
Bugun. Dogum gunu hediyemi erken aldim, hep boyle olur zaten.😄
Aman da aman çiçekler çok güzelmiş, bir çiçek hastası olan ben de beğendim. 😍❤️
Exe ceket aldım üşümesin diye , sonra yanlış anlama bacımsın dedim dhjdjdj
Yaklaşık 2 ay önce, konakladığım yurda memleketimden Mevlana şekeri getirmiştim.
Geçen hafta ben de bir buket çiçek hediye almıştım.
valla dün doğum günümdü hiçbir hediye almadım ve kimsede aramadı zaten normal günde aramayan bugünmü arar dimi
Bu hafta paşabahçeden harika kadehler hediye edildi
Hatırladığım kadarıyla orta okulda bir öğretmenim kalem hediye etmişti
Bir ay kadar oluyor sanırım parfüm hediye edilmişti