7 ay geçti bir şey hediye etmek istiyorum ona
Sweatshirt düşünüyordum
ya da Spotify bileklik
Size ne alınsaydı çok mutlu olurdunuzz?
Sweatshirt düşünüyordum
ya da Spotify bileklik
Size ne alınsaydı çok mutlu olurdunuzz?
Bak sweat güzel bi hediye yarın aralığın 3 ü o güne özel bi şarkı var bilmem biliyomusun o gün için sweatshirt güzel hide yorumlara baktım tiyah gül seviyomuş güzel ve uzun süre yaşıyabilicwği bi kutuda muhafaza ederek 1tane siyah gül verebilirsin ,
Siyah gülün anlamıni da güzelce bi kagıda yazarsan çok anlqmlı olur Siyah gül anlamı, kara sevdadır. Bu çiçek, aşıkların birbirine olan sonsuz aşkının mührü olarak görülür. Siyah gül, aynı zamanda umudun da simgesidir. Bu sıradışı çiçek, yeni başlangıçları sembolize eder.
Ve ya bulamazsan kırmızı güller hediye edebilirsin , kırmızı güllerin sayılarına öre anlamları var bunu düsünerek verirsen anlamlı olur
Ve sigara kullaniyor demişsin , sigara kullanmasa daha guzel ama evet bunların yanında isim. yazıli. kişiye özel güzel bi çakmak hem kullanişli hemde uzun süreli bi hatıra olabilir
Başka bi şey şu an aklimda yok kızın nelerden hoşlandiği , duygusal şeylere önem verip vermedigine gore degisir ama bence kızlar genel olarak duygusal anlamli şeyleri sever , 7 ayda sana aralarda söylediği sevdiği eski bi şey gelirse aklina onuda alabilirsin ya da ikinizi hatirlaticak eşyalar
Çift kolyeleri bilezikleri olabilir , çift kıyafetlrri olabilir
Ben öğrenciyim gül 250 TL sweatshirt 500 TL bende 300 TL var maalesef :(
Gül ü sonrayamı bıraksam 14 Şubat a falan sweatshirt le kırmızı gül mü çeksem şimdilik
Valla riskli bir dönemdeyiz bide birbirimizi seviyoruz ama konuşamalarımız azaldı yani oyuzden hediye almayı düşünüyorum
Hayır para olurduda bende bu ara fazla yedim smdhabgdksdhjwbd
Knk ben bilmiyom ben bi sevgilimin doğum gününde atkı örmüştüm arasına minik sarelle alıp koymuştum forfune şans kurabiyesi (10lusu max80 90 100 arası)
almışım, kurabiye kutusunun iç kapağına güzel yazılar yazıp yapiştirmiştim bide dilek feneri almışım 2 ya da 3 tane , kdmsmd sonra terk etti KXNWKSN bu arada bu saydıklarım trenyolda bulursan çok pahalıya gelmez bide arkadaşıma hediye olarak işte sevdiği bi çizgi dizinin duvar halısını yine minik sarelle, kupa , ve atkı hediye etmiştim bide notlar falan yazdım iki ayrı kişiye de ayrı ayrı 300 ü geçmemiştir bende öğrenciyim bi gekirim yok biriktirdiğim azcık parayla yapmiştim
Hmm iyi kanka yaparım bende birşeyler teşekkürler
Konuşmlar arada azalabilir bu doğall çok endişe olmamaya çaliş zamanla insanları pili ve ya onusucak seyleri biter zamanlar tekrat duzelir umarim
Teşekkürler düzelmesini umuyorum çünkü ben onu seviyorum oda beni seviyor
Oda zamanla düzelir demişti
Ya şey dicem bu alacağım gül 250tl ama solmayan ve siyah bı kutuda bunu büyük bir kutuya koysam altına sevdiği bütün çikolatarı dizsem nasıl olur?
Knk kusura bakma buraya fazla girmiyorum yeni gördüm olabilir güzel bence
Cevap
0Cevap
İlk hediye olduğu için daha anlamlı şeyler almalısın bence ☺️
Nasıl
Ne mesela bana çiçek ya da hediye alırsan siyah veya mavi gül al demişti nasıl olur alırsam
Bilmem o nelerden hoşlanır ona göre bir şeyler alabilirsin veya seni hatırlatacak bir şey alabilirsin
Hmmm beni hatırlatıcak
Sigara içiyor çakmak alim her yaktığında beni hatırlar mdfbjdndhdjenfbdiend
1 tanecik örnek verebilirmisin
Ya ğf😄o zaman çiçeklerden hoşlanıyor çiçek al ben de sevgilime kaç kere söyledim bak şu çiçeği severim dedim ama onun için hediye mutlaka işime yarayacak bir şey olmalı. 🙄 Oysa ben çiçek severim 😄 bence sen çiçek al yanında da özel bir hediye olsun çakmak değil🙄
Ya ne biliyşm sevgilin nasıl biri 😄
İnci kolye seti var biliyormusun
Sevgilim çokkk güzel ve tatlı biri
Okuldan gelir dizi izler arada yatar 12 saat
Yaaaa sevdiği şeyleri yiyecek olarak biliyorum
İnci kolye biliyorum güzel bir hediye olabilir evet
Ya istiridyenin içinden çıkarıyor kendisi öyle bir set
Aynen biliyorum güzel bence de
İçinde öyle satılan bulabilirsem kurmalı kelebekler varya uçuyor açınca pakedi
Evet o da çok güzel bak biliyosun işte 😂
Eee romantik bir adamım yaniiii msjdhdusjdhdksm
Öylesin 😉