daha iyisini al. daha guclu birsey olsun beni rezil etme gibi seyler soyluyor... ilkdefa dedigi sey de degil. ne alabilirim
Sevgilim aldığım hediyeyi beğenmeyip daha iyisini al dedi. Ne yapmalıyım?

daha iyisini al. daha guclu birsey olsun beni rezil etme gibi seyler soyluyor... ilkdefa dedigi sey de degil. ne alabilirim
Görüş
32Görüş
Bence ne hediye ile uğraş, ne de bundan sonra o kişi ile ikisini de boş ver. Çünkü yüzsüz insanlar çok uğraştırır. Boşuna kırılmana ya da sinir ve stres yapmana gerek yok. Hani hediye denilen şey birinin seni düşünüp aldığı bir şeydir. zorunlu değildir. Önemli olan hediye değil altında yatan anlamdır. Dürüst olalım herkes bir hediye bekler ama her zaman istediğimiz şeylerde olmaz ne yazık ki. Yapılması gereken kibarca kabul edip yine de mutlu olmaktır. Anlamına bakmaktır. O yüzden bence seni hakedecek birini bul. İyi niyetini ve sevgine karşılık verecek, sana önemli ve değerli hissettirecek birini. Çünkü verilen tepki insanı kıran ve üzen cinsten.
Hediyenin ne olduğu veya maliyeti önemli değil. Asıl önemli olan, hediyenin içten gelinerek alınmasıdır.
Senin aldığın hediyeyi eleştirerek egosunu net şekilde ortaya koymuş ne yazık ki...
Böyle bir ilişkide çok üzülürsün bu yüzden fazla uzamadan bitir.
Böyle bisey yapıyor sana sende daha iyisini almaya çalışıyon yani.. ben olacam alırım hediyeyi başına atarım. Böyle sevgiliyle niye birlikte oluyon ki madem değer bilmiyorsa almaycan hediye..
Ona ne hediye alırsın bilmem ama böyle birisinden ayrılma karari almak kendine yapacağın en büyük hediye olacaktır.
cesaretim yokki..4,5 yil oldu..
Sana değer verseydi makarnadan kolyeyi bile güzel bulurdu
ağzına terlikle vur 🤣🤣 usulca kulağına eğil ve tersim çok pistir dee 🤣
Yeni bir sevgili. Şöyle insan gibi davranmayı bilen terbiyeli saygılı olanından mesela?
Ya sen saf mısın adam seni küçümsüyor ve hala sevgilim mi diyorsun bas tekemyi be olmaz olsun
Açık sözlülük iyidir ama fütursuzca patavatsızlık eden erkekten uzak dur derim
Sen de iyisini al o zaman. Ama unutmasın ki o da iyisini alacak.
Bence kendine bir beyin al ve o puştu bırak gitsin. Belli ki seni sevmiyor. Harcanan kuruşa bile değmez
Hiç bir şey alma, hak etmiyor. Önce hediyeye önem vermesini öğrensin ayrıca hediye sadece lüks şeyler demek değildir. Duruşunu köy ortaya böyle saçmalıklara boyun eğme
Ne alabilirim diye soruyorsun hala😅 haklı sevgilin o zaman. Ezsin seni. Tüm gücünle ona yedir elindeki her şeyi.
Kendinden daha zayıfını alamazsın. Bence ona hasar vermek için kendini feda et. "Benimle çıkarak kendini yeterince rezil ediyorsun zaten." de, gül sonra da.
Ayrılık notu hediye edebilirsin ayrıca zarfın içine 5 kuruşta koyarsın hem maliyeti az hemde hak ettiği kadar bir hediye.
Hâlâ ne alabilirim diyorsun. Akıl sağlığından şüphe ettim
Ağzına sı*ardım yani. Mısır bulmuş püskülünü mü arıyor paşam
Seven erkek senin varlığın bana en büyük hediye diyebilendir. bence sevgilinin eski sevgilin olma vakti gelmiş. uzak dur ve önüne bak, öyle bir erkek mutluluk getirmez
Şu an agladim bunu okuyunca rsmen. keske siz gibi sev glim olsa...
popilediye bir site var ordan vidoe almistimben. gerci bu hayvana degmez bence. serdar ortac-tan sana degmezzz sarkisini alabilirsin ;d
Sen niçin böyle eziksin ama kardeş. Dedirtir mi insan kendine bunu?
Kızlar böyle erkekleri seviyor maalesef
En İyi Görüş