Çok Anormal bir iktidar var yönetimde onun için kestirmek zor. Seçim de yaklaşıyor. Aylardır hep fiyat artıyor. Banka kampanyalarını iyi takip et güzel puan veriyorlar. İndirim kapmanyası da olabiliyor.
Ocak ayından itibaren fiyatlarda artış olacağını söylebilirm sana. her şey şimdilik durduruldu. Zamlar ocak ayına ertelendi. Bilmek istersin diye yazayım dedim.
Ocakta fazlasıyla zam gelmiş olur laptop'a. Eğer bu kadar beklediysen biraz daha bekleyip aralık sonuna doğru yılbaşı hediye indirimi olur mu diye bakmanda yarar var bence
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Çok Anormal bir iktidar var yönetimde onun için kestirmek zor. Seçim de yaklaşıyor. Aylardır hep fiyat artıyor. Banka kampanyalarını iyi takip et güzel puan veriyorlar. İndirim kapmanyası da olabiliyor.
İste ben de kasim indirimi gibi bir yilbasi indirmi olur mu diye bekliyorum veya dediğin gibi tamamen de artabilir
Ocak ayından itibaren fiyatlarda artış olacağını söylebilirm sana. her şey şimdilik durduruldu. Zamlar ocak ayına ertelendi. Bilmek istersin diye yazayım dedim.
Bu kıyafet gibi mevsimsel düşme yaşayacak bir ürün değil. Al bence
Yok hani kasim indirimleri vs oldu ya onun gibi bir sey olur mu diye
Sanmıyorum yeni indirimler olacağını yinede sen bilirsin
Artık hiç bi yerde indirim beklemeyelim bence şuanki fiyatı indirimlidir kesin diyip kapalım sonra büyük şoklar yaşıyoruz😂
Yılbaşından sonra güncelleme olur fiyatlarda şimdiden al bence
Ocakta fazlasıyla zam gelmiş olur laptop'a. Eğer bu kadar beklediysen biraz daha bekleyip aralık sonuna doğru yılbaşı hediye indirimi olur mu diye bakmanda yarar var bence
Yıl başı yakşaldığı için dolar büyük ihtimal yükselişe olucak ama bazı mağazalarda yıl başı indirimi olabilir takip etmek lazım
Paran varsa hemen al
Bence fiyatlar artacak gibi
dolar artarsa fiyatlar da artar
Indirim olmaz aldın, aldin
Yıl başından sonra her şey pahalı olur.
Sanmıyorum öyle de kalabilir.
İndirim olmaz asla şimdiden al
Asgari ücrete zam gelecek haliyle fiyatlar artar
İkinci el al bence
Burası Türkiye her geçen gün zam geliyor al hemen
Hemen al bekletme
Bence al