Alışveriş & Hediyeler 2 ay En son ne zaman hediye aldınız veya verdiniz? sebebimsinaga Takip Et Xper 5 Yaş: 19 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 En son ne zaman hediye aldınız veya verdiniz? Görüş Yaz 15 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
abisinin_cadısıı Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Abimler Danimaradan birkaç parça bir şeyler getirdiler. Paris'e gittiklerinden beri görüşemedim yeni ganimetleri toplayayım... Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,2b görüş paylaştı. Hiç hediye almadım Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
igdonducakss Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 99% 2 ay Düşündüm de çok olmuş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
serkan82 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eig 91% 2 ay Geçen hafta mont aldım hediye Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Green_mile_devi Takip Et Guru Yaş: 31 , eig 52% 2 ay Kısa bir süre önce ikiside Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
ahusiderinn00 Takip Et Yoda Yaş: 19 , eig 97% 2 ay Sevgilimden unicornlu çorap aldım 🧦 🦄 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
IchBin_Buse_ Takip Et Bilge Yaş: 23 , eig 98% 2 ay 2 gün önce arkadaşın doğum gününde verdim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Lotus____ Takip Et Bilge Yaş: 25 , eig 100% 2 ay Birkaç gün önce de parfüm hediye aldım 🙂 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 42 , eig 100% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 684 görüş paylaştı. sevglime kazak almıştım, o da bana parfüm almıştı Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Gizli Üye (30-35) 2 ay Ne aldım ne verdim en iyisi ☹️ Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
suderogl Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Kitap Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
KlavyeAbazanı Takip Et Xper 6 Yaş: 70 , eig 100% 2 ay Dün. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
m DenizinKızı0 Takip Et Yoda Yaş: 21 , eig 100% 2 ay 2 gün önce aldım. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_boogeyman__ Takip Et Bilge Yaş: 35 , eig 100% 2 ay Üç beş yıl önce Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
hastalavistaaaa Takip Et Xper 4 Yaş: 26 2 ay üzdü bu soru gjhbh Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
5Görüş
Abimler Danimaradan birkaç parça bir şeyler getirdiler. Paris'e gittiklerinden beri görüşemedim yeni ganimetleri toplayayım...
Hiç hediye almadım
Düşündüm de çok olmuş
Geçen hafta mont aldım hediye
Kısa bir süre önce ikiside
Sevgilimden unicornlu çorap aldım 🧦 🦄
2 gün önce arkadaşın doğum gününde verdim
Birkaç gün önce de parfüm hediye aldım 🙂
sevglime kazak almıştım, o da bana parfüm almıştı
Ne aldım ne verdim en iyisi ☹️
Kitap
Dün.
2 gün önce aldım.