Alışveriş & Hediyeler 2 ay Sizce hangi pandora charmı daha güzel? unicorn_2 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Pandora bilekliğime yeni charm alıcam ama ikisi arasında karar veremiyorum yardımcı olur musunuz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Sizce hangi pandora charmı daha güzel? Görüş Yaz 10 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
inciiknk Takip Et Xper 5 Yaş: 28 2 ay İki daha çok Pandora gibi hissettiriyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
yanlizderya26 Takip Et Xper 5 Yaş: 27 2 ay Daha zarif duruşu var Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Bosdurankisi Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eig 100% 2 ay İkincisi güzel Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
likepinkflower Takip Et Xper 5 Yaş: 19 , eig 100% 2 ay İkinci net Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,1b görüş paylaştı. İkincisi Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
simA908 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eig 100% 2 ay kalpli Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
_Νύχτα_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eig 100% 2 ay Kalpli olan. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
anonimhesabimanonim Takip Et Xper 2 Yaş: 19 2 ay pandora ne Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
3Görüş
İki daha çok Pandora gibi hissettiriyor
Daha zarif duruşu var
İkincisi güzel
İkinci net
İkincisi
kalpli
Kalpli olan.
Kesinlikle 2. olan
pandora ne