Zengin sevgiliye hediye önerileriniz nelerdir? Kafayı yemek üzereyim ve hediye alma konusunda hiç iyi değilim beğencek mi beğenmicek mi diye.
Zengin sevgiliye ne hediye alınır?

Zengin sevgiliye hediye önerileriniz nelerdir? Kafayı yemek üzereyim ve hediye alma konusunda hiç iyi değilim beğencek mi beğenmicek mi diye.
Merhaba,
El emeği bir hediye her zaman her kesime hitap eden bir hediyedir. Bir kazak dokuyabilirsin, arkadaşım gibi kavanoz yapabilirsin dekoratif. İçinde mum yakınca dışında kelebek, kalp gibi şeyler yansıyabilir.
Maddi durumun iyiyse paslanmaz siyah çelik kemer, pahalı bir saat veya kolye, yüzük hediye edebilirsin.
Bol şans dostum.
Işıkla kal...
Görüş
25Görüş
Zengin olması benim de zengin olduğum anlamına gelmez benim butcem neye yetiyorsa uygun bi fiyata guzel biseyler seçer alırım aynı şekilde karşı taraf zengin diye bana pahalı bisey almasını da istemem kabul da etmem
Ülkemizin en kötü yanı bu. Zengin fakir ayrımı yapmaksizin istediğim şeyi. İhtiyaci olan şeyi değil... Hediye hediyedir. Eğer sana uygun biriyse zaten kabul eder
Maddi durumu. Iyiyse Versace saat alabilirsin. Indirimde 6bine falan dusuyor. Ben eski erkek arkadasima almistim baya begenmisti
Duygusal bi hediye alınmalı zengin sonuçta pahalı bişeye ihtiyacı olduğunu sanmıyorum daha çok duygusal ve anlamlı bi hediye tercih edebilirsin
Eğer cidden seni seviyorsa ne alsan mutlu olur zaten. Sırf senden geldiği için. Diğer türlü istersen araba al iplemez...
Hiç alma bence ya da el emeği olsun ben emek verilen eşyaya değer veirrim paranın sayın alamayacagı şeyler beni cezbeder
Onu nerden buldun kız abisi arkadaşı var mı bana yapalm😎😅
Maddi değeri olmayan özel bir şey almalısın ya da sunmalısın
Karakterli zenginler genellikle mütevazi şeyleri daha çok severler. Aklında bulunsun :)
Benimki karaktersiz zengin
Zenginin her şeyi vardır bir hediye alınmaz bence 😂😂
İhtiyacı olan bir şey ya da kullanışlı olan bir şey alman daha iyi olur
Zenginse pahali hediye yerine manevi değeri olan biseyler yapabilirsin mesala tablonuzu yaptırabilirsin guzel cift kombinleri vs
Bana göre bir kazak bile alsan olur seni sevdiği sürece hediyenin parası önemli değil örnek veriyorum benim ilişkimde sevdiğim kişi taş da alsa o taş onun hediyesi diye paha biçilmez olur bana göre tabi
Zengin olup olmaması önemli değil senin onu düşünerek hediye alman çok ince bir düşünce memnun kalmazsa zaten onunla olma
Kondom al hepsini uzerimde dene de, zenginse onun apamadigi sahip olamadigi biseyi sen de alamazsin.
Bence yavru bi cane corse al çok sevecektir ve asla takı oyuncak kitap bileklik vs alma
Maddi yönden değilde manevi yönden etki bırakacak birşeyler alman daha hoşuna gidecektir.
Ben kar küresi fotoğraf çerçevesi almıştık ve onu pinyata çikolatanın içine koymuştum.
Bırak o sana alsın mk 😂
Kendin bir şey yaparsın. Biraz emek lazım sadece
En İyi Görüş