Telefon araba falan. İhtiyaçtan değil ama böyle bir sürpriz yapsa hoşuma gider 🙊
Evlenince eşinize pahalı hediyeler alır mısınız?

Telefon araba falan. İhtiyaçtan değil ama böyle bir sürpriz yapsa hoşuma gider 🙊
Görüş
49Görüş
Hmm bence duyguları olan birine maddi değil manevi hediyeler mutlu eder. Tabiki de alırım sevdiğime pahalı hediyler ama daha çok manevi olan şeyleri yaparım. :)
Alirim ben suprizleri sasirtmayi cok severim. Ama uydurma ya da alisa gelmis kopya seyler yapmam. Ozgun seyler yaparim.
Tabiki zaten bende evleneyimde kocama ne zaman araba alayım ben Rahmi Koç'um ya ama yaparız ara ara beye küçük jestler.
ben alacaktım ama vazcaydım hatta çok şirin biblo gibi sempatik bir arabaydı ama kendisi şanscazını kaybetti 🤷🏽
Araba isterse alcağı cevabı Elraen üzümlü kekim şu videosunda cevaplıyor 🤣🤣
Sesli güldüm ama umarım şakadır;)
Yo niye şaka olsun ki alcağı cevabı açık ve net 😎
Ayıp
Valla düğün, ev ve eşya masraflarını hepsini o karşılarsa 0 araba ona feda olsun yoksa bir şey istemesin
O istemicek zaten sen içinden gelerek hediye edeceksin
Ztn evlenmicem o yüzden böyle derdim hiç olmıcak evlenenlere kolay gelsin 😄
Almam. İkimiz birlikte alırız. Birlikte karar veririz.
Evlenince para varsa bunlar zaten alınıyor.
Keşke hareket yapıp ekleyebilsem arabayı bırak telefon almam banane ayrıca olm dün gece ekmek almaya gittim 2 ekmek aldım para eksikti ne arabası ne evi amnkpyım
Ben ona el arabasi alicam icine atlarim parklarda gezdirir koluna kas olur👀
😂😂 çok yaratıcıymis 🤪
Araba ev almam
Bende var zaten. Ne edecek ikinciyi?
O kullanacak işte
Ekonomik özgurluk kimde kredi karti varsa o alsın
Açlıktan ölüyorum ne evi ne arabası bu ülkede bu millet askeri ücretle geçinemeyip intihar ediyor. Sen kendine zengin eş bul belki sana alır kırmızı bir mersedes bodrumda güzel bir yalı
O dediklerin bugün zara kuyruğundaydı canım 😄
insanlar zaten kafayı yemiş kimin kimin halinden anladığı belli değil.
;))
Ben çalışıyorum ama eşimin sağladığı imkanları sonuna kadar da kullanırım😅 ben de elbette hediyeler alırım.
Ben açıkcası parasına bakmam eşimin o alacağım şeye ihtiyacı var ise bir şekilde onu alırım şimdiye kadar da hiç bir aldığım şeyin parasına bakmadım
ne istersem alır kocam evlilik yıl dönümümüzde iphone 14 pro max almıştı en son :)
Parası olan erkek alıyor olmayan nerden getirsin 😃
telefon falan pahalı değil alınır da araba falan almam.
Niye bu kadar netsin
Kardeşime bile araba almadım aldırmadım da tehlikeli korkuyorum başlarına bişey gelir kaza falan
Yorumsuz 🤣
Eşimin gözlerinin içinde ki mutluluğunu görebileceksem evet 😊
Tabiki neden olmasın. Madem evlendin kime alacaksin tabiki esine hediye alacaksın.
Ben almam pahali şeyler istemem işimize yarar şeyler alsin yeter
En İyi Görüş