Ozel sektorde ogretmendim, su an calismiyorum.
Magazalarda olsun online alisveris platformlarinda olsun insanlar deli gibi bir seyler aliyor. Sabahtan beri bakiyorum su black friday ayagina belki ben de bir sey alirim diye ama yok, bir cop dahi alamadim kendime, yine pahali yine pahali. Sizler nasil alabiliyorsunuz, gucunuz nasil yetiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Kardes fiyat oyunlari oynuyorlar black friday felan bizim insanimiz aptal oldugundan kanip alisveris yapiyor :) cunku tuketime odakli bir ulkeyiz. Arastirma , calisma gelisme yok. Hep olsun tuketeyim derdinde millet
Ben aylardır hiçbir şey almıyorum
Demin bir ceket beğendim 700 TL 😬
Ben bi sweat begendim 690 liraydi😄
Çöş..
Hayatta verilmez.
Istesem de veremem zaten
Çalışıyoruz?
Ben yeni istifa ettim öğretmenlikten, çünkü getirisi çok az
Hadi ya, gercekten calisiyor olamazsiniz... Bu bilgiyle ne yapacagim su an bilemiyorum, nutkum tutuldu
😂😂 belki de bu yüzden fakirsin
Tamam
Kredi çekiyoruz tefeciye gidiyoruz g**tümüzü fslan satıyoruz iştr napalım
Bayagi para ediyormus desene
Üfff nasıl hem de
Iyi iyi, yakisir, devam
Calisip kazaniyoruz , yoksa zengin olmak okadar kolay degil
Aslında birçok insan artık parasını nasıl yatırım yapacağını anladı. Bir çoğumuzun karıyer dışında ek geliride var..
Mesela?
Kendimden örnek verecek olursam.. Maaşım Türkiye şartlarına göre iyi. Bu yıllardır böyle.. 8 yıldır çalışma hayatındayım. Kazandığım parayı yine kendi şirketimin borsadaki hissesine düzenli olarak yatırım yaptım. Temettü aldım. Her yıl borsa İstanbuldan temettü veren türkiyenin ilk 30 büyük şirketlerine yatırım yapıyorum..
Bunun dışında birçok yatırım çeşidi var.. Şöyle düşünün yıllar önce elinizde toplu bir para olmasa dahi kredi çekip mantıklı bir şeylere yatırmış olsaydınız şimdi size hatrı sayılır bir ek gelir sağlamış olacaktı.
Ben yuksek lisans yapip bir yandan da ozel sektorde calismaya calisan bir ogretmendim. Ilk kez bu sene issiz gucsuz kaldim. 26 yasindayim, kalem kitap disinda anladigim bir sey yok su an. Elimden baska ne gelir bilmiyorum. Sanirim zayif bir karakterim
Ona bakılırsa bende üniversiteden mezun olduğumda elimde avucumda hiç bir şey yoktu. Ailemden babamdan annemden kalan birşeyde yoktu. Sadece ilk çalışmaya hayatına başlarken çok kurumsal türkiyenin yüz akı olan bir şirkete girmem benim için hayatı değiştiren adım oldu. Ama şu var başka bir işede girsem yine paramı değerlendirirdim. Yani zayıf bir karakter ile alakası yok. Biraz sabır biraz mantık yeterli 5 yılda kat ettiğiniz yol sizi çok şaşırtacak
Kendinle kiyas yapman icin bahsetmedim kendimden, durumumu izah ettim sadece. Her neyse, en iyisini sen bildigin icin sen iyi yere gelmissin, tamam. Tebrikler, iyi geceler
Hey allahım yaaa insanlara fikir edinmeleri için bişiler söylersin aldığın tepkiye bak. Ben senle kıyaslama yaparken kendini zayıf bir karakter olarak görme sizde birşeyler yapabilirsiniz diye söyledim. Ben kendimi övmek için anlatmadım onları.. Evet ama siz zayıf karaktermişsiniz siz bişe sahibi olmayın gidin ölün pis fakir iyi geceler
Amin
Parayı bulduk ama ömür gitti
Benim bulamadan gitti
Sağlık olsun kimseye muhtaç olma en güzeli bu
Hayatın sunduğu imkanlar işte
Ana baba parası.. salla.
Ana baba da memur, yiyecek bir sey yok ki onlarda da
Alanlar için dedim.. gerçi kredi kartı gerçeği var ülkede.
fakiriz edebiyatı yapan herkes zengin
Cop ne
Çöp. Ingilizce klavye kullandigim icin noktali harf yok klavyede
Çöp kovasi mi
Trader
Maasi yiyor arti kredi karti