Tatlim oncelikle seni takdir etmek isterim.. bir film izlemisdim onu getirdin aklima.. Soyledigin cok ozel bir sey.. Ona verdigin degerin hic bir sekilde karsiliksiz kalmayacagindan emin olabilirsin. Hediyeye gelince, bir kac gununu alir hazirlamasi ama cok hosyn gidecekdir emin ol. ben nisanlim icin kucuk bir sandik almisdim onu boyadim sonra kucuk ebatlarda resimlerimizi bastirdim ve ustune yapistirdim.. Renkli not kagitlari var kucuk, onlara bizimle ilgili seyler yazdum, sobra beni kirdigi-mutlu ettigi seyleri, ozel tarihleeimizi, hissettiklerimi hepsini kisa kisa yazdim. bir tane de uzun bir mektup yazdim. Sunumum da biraz farkliydi o yuzden cok hosuna gitti.. Gozleri yasarmisdi.. :-)
04 Yorumla
Soran+1 yıltatlım süpermiş herseyyy asında iyi fkir sadece mektup olmaz uzun kelimeleri anlamıyor malesef kısa kısa kelimeleri anlıyor ama şöyle birsey var biz bir ara ayrıldık 3 ay kadar o süre içerisinde ben onun telefonundan bütün resimlerimizi sildim daha sonra kndi telefonumdan sildim hata bendeydi ama neyse yani anlıcağın şu an pek bir resmimiz yok ama 7 aralığa kadar yapabilirim sanırım :) teşekür ederim
Soran+1 yılbaşka dilde aşk izlemiştir ya da black işlemişte olabilir hayatımda izlediğim en güzel filmdi black kör sağır dilsiz bir kız oynuyor filmde
En İyi Cevaplar
+1 yılöncelikle seni tebrik ederim onunla umarım bir ömür boyu bir yola baş koyarsınız :) ikincisi sevgilinin ailesini tanıyorsan ve sevdiği en çok sevdiği yakın arkadaşlarını tanıyorsan işaret diliyle doğum günün kutlu olsun türünden bişey yazdırabilirsin bunu bir video yap at cebe ikincisi onun için bir fotoğraf çekin özel ve onda onun doğum günü olduğuna dair bir şey yazsın onu ona hediye et üçüncüsü gördükçe seni hatırlayacağı anımsayacağı asla yanından ayırmayacağı bir şey almalısın ama o şeyi bulamadım :x
00 Yorumla
+1 yılİşaret dili bildiğini varsayıyorum
Ortak arkadaşlarınızla birlikte ya da ortak olmasa bile işaret dilini kavrayacak arkadaşlarınla birlikte organizasyonel bir operasyona girişebilirsin
Nasıl deme nolur benden bu kadar
Çünkü ne yapacağına senin karar vermen gerekli ;)00 Yorumla
+1 yılBu hatun tipinin önünde saygıyla eğilirim.
İşte gerçek sevgi Taktir ettim.273 Yorumla
Soran+1 yılhepnize teşekürlerim sonsuz ama hediyede yardım edin lütfen :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
60Cevap
helal olsun sana kız :)) dısarı cık önüne gelen insanlara durumu anlat ve işaret diliyle o insanlar senin onu cok sevdiğini söylesinler sende videoya al mesela snra sen geç kameranın karsısına ve içinden onun için gecenleri söyle bnce cok mutlu olur :)
42 Yorumla
+1 yılişitme engelli derken cihazı yokmu.. cihaz al diycem eğer yoksa..
valal bende takdir ettim seni helal olsun.. başka kız olsa umursamaz böyle adamı varya inan çok şaşırdım ben senin önünde saygıyla eğilirim
daha 1 ay filan süre var.. bulursun bir hediye.. istersen bileklik yap ona daha bir hoşuna gider. ya da tuttuğu takımı neyse bir kaşkol hazır kış geldi:)02 Yorumla
Soran+1 yılcihaz var ama oda bir nebze yardımcı oluyro 1 ay çok azz :( ya bulamazsam karakalem ile minyatür resmi sizce hoşuna gidermii
- +1 yıl
gider canım neden gitmesin... bence en büyük hediye senin gibi karakterli kızın onun yanında olması.. bundan daha iyi hediye olmaz düşünüyorum.)
ilk önceliklee sizi saygıyla selamlıyorum, altın gibi bir kalbiniz çokça bir sevginiz var dilerim Allahtan hiç eksilmesin ne sevginiz ne saygınız. Görsel olarak biseyler yap derim tabiki benim fikrim beraber gecirdiğiniz günleri hatırladığın kadarıyla tek tek yaz sayfalarca sonra onu böyle eski kağıt tarzı varya defterler onlarla temize çek ver ona resimlerinizde olsun belli sayfalarda birde yemek patlat derim güzel mis gibi bir yemek :) bol sanslr şimdiden umarım cevabını bulursun burdan
11 Yorumla
Soran+1 yılyemek aklımda tatlım teşekür ederim bu arada hediyede bir türlü karar veremedim aslında 1 kasım benim doğum günüm acaba o biliyormu diye düşünmeden edemiyorum o bana ne yapcak hatıramazsa ben ne yapcam kafam şu an allak bullak siz olsanız benim yerimde bunların haricinde ne yapardınız :)
İkinizin fotoğraflarını video yap ve ona onu sevdiğini söyle o zaten dünyanın en mutlu adamı olur ^^ bu arada RESPECT! https://i.hizliresim.com/VyGJ0B.jpg
10 Yorumla
+1 yılOncelikle adamin dibisin onu söyleyelim eli opulesi kadinsin umarim evlenir mutlulugu bulursunuz. hediye konusuna gelirsek bir yerde bir kız yazmıştı hoşuma gitmişti rfotografllrinizdan oluşan bir puzzle al beraber yapın bu arada iyi insanlar iyiki varlar :)
10 Yorumlabir tane akıllı telefon alabilisin bir çok yerde ona yardımcı olacak uygulamalara sahip olabilir. Veya hem ucuz hemde manevi anlamda doyurucu hediye olarak futbola ilgisi varsa tuttuğun takımın forması, bilekliği, şapkası atkısı felan alabilirsin. Sevgilin nasıl biri olduğunu bilmeden sana nasıl onu dünyanın en mutlu insanı yapacak hediye söyliyebilriiz ak ona kafam takıldı
11 Yorumla
Soran+1 yılakıllı telefonu var aslında telefonda gelmişti ama gerek yok evet forma alabilirim :)
Sizde bir kusur olmayıp işitme engelli biri ile beraber oluyorsunuz ya öncelikle sizi saygılarımla karşınızda ceketimi ilikler ve ona https://www.yakaladinyakaladin.com/ bu sitede çok şey var bir bakın.
02 Yorumla
Soran+1 yılher insanda kusur illaki vardır ama onun işitme engelli olması bir kusur değil ben onunla el işaretleriyle konusurken normal konuşmayla hiç bir fark göremiyorum etrafında işitme engelli biri varsa sizde anlarsınız bir ark olmadığını saygınızdan dolayı teşekür ederim bu arada sitede gerçekten çok güzel şeyler var bende teşekür ederim sağolun :)
okuması varsa eğer konuşma sesini yazıya çeviren cihazlar var android telefonlarındaki Google mikrofon uygulaması gibi. o çok işine yarayabilir sevgilinin bu arada tebrik ederim seni... lakin aşka inanmayan birsi olduğumdan septik (şüpheci) olarak yaklaşıorum size... yani doğru dediğinize emin değilim... affedin.
00 Yorumla
+1 yılArkadaşlar yardım edin amaaa diyorsun da; Yazdıklarını okuyunca insan duygulanıyor, seni takdir etmekten hediyeyi düşünmeye fırsat olmuyor.
Bir kahve yap, yanıbaşına otur ve onun için hissettiklerini yansıtan en iyi şarkıyı seç ve ona söyle. Duymaz deme, duyacaktır. Duymak için yürek yeterli...14 Yorumla
Soran+1 yılçook iyii bir fikiirrr :)
Soran+1 yılyoo olmaz bence sarkılı bir ortama gittiğimiz zaman işaret dilini daha çabukk tam anlamıyla öğreneyim diye çalan sarkıları çevirmemi istiyor
- +1 yıl
Bence olmaz. Mutlu olacağını düşünüyorum, belki de dudaklarını okuyabiliyordur.
+1 yılZaten Dünya'nın en mutlu insanı buna inan. ona en güzel hediye olmuşsun daha ne. Normalde kişiliğimin bir parçası değildir bu tip yorumlar yazmak. sürekli iğneler veya kısa öz tavsiyelerde çözümlerde bulunurdum ama bu eğer gerçekse cidden eşi benzeri zor bulunan bir davranış. Onu tatile çıkartabilirsen birlikte tatile gidin.
00 Yorumlahelal olsun. bence her zaman seni ya da ikinizi hatırlatacak birşey al öyle çam sakızı çoban armağanı bişeydahi olabilir. sen zaten ona bir lütufsun herkes kabul edip de çekemez. bunu o da farkındadır zaten. basit ama ikinizin çok güzel bir resmini çek ve büyütüp çerçevelettir, klasik ama değerlidir;)
00 Yorumla
+1 yılya bır saat bır şapka bır gozluk fılan dıye malca cevap verenler var:D:D senın kendı ellerınle hazırladıgın hedıye kadar hıc bır hedıye guzel olamaz :) bak ablacım özelden mesaj at ben kız arkadaşımın yaptıgı hedıyelerden ornek göstereyım. ) ayrılalı 1 sene oldu hala saklarım :)
00 YorumlaÖncelikle sana helal olsun diyip önünde saygıyla eğiliyorum kardeşim. Bence bişey satın alma kendi elinle özel içinden gelen bişey yap karakalemin iyiyse olabilir ayrıca bir hediye vericeksende yanında upuzun bir mektup yaz hissetiklerini. Ama senin onun yanında olman herzaman en büyük hediye gerçekten sevdiğini hissettirirsen sallamışım kulağı yani o yeter ona
04 Yorumla
Soran+1 yılçöp adamdan başka birsey çizemem ama aklıma bir fikir getirdim resimleri karakalem ile minyatür hale getiren yerler var iyi olabilir up uzun mektup olmadı uzun kelimeleri anlayamıyor mallesef kısa kısa cümlerleri anlıyor :) teşekür ederm
Soran+1 yılmalesef galatasaraylı :(
+1 yılbu davranışın için eli öpülecek biri olduğunu düşünüyorum.. unutma sevgilin normal insanlara göre 1 adım hayata geride başlar.. Allah yardımcısı olsun.. engelliler candır.. senin gibi insanlar olduğu sürece iyilik ölmeyecek..
20 Yorumla
+1 yılGit bir kırtasiyeye kalp şeklinde not tutuculardan al üzerine yazılar yaz sonuçta görüyor değil mi? Her kağıdın üzerine farklı şeyler yaz. Kağıdan masaya kadar o kağıtları sırala masayada pastayı koy mesela :) En iyi ve güzeli bu bence yapabilirsen tabi :)
00 YorumlaSenin onun yanında olman ona zaten bir armağan. klasik ve bilindik şeylerden ziyade daha farklı bir hediye alabilirsin ya da yaptırabilirsin. bunu kendi hayal gücünü çalıştırarak bulabilirsin.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yaptırabilirim hedilerle pek aram yok nerde nasıl birşey yaptırabilirim
Gizli Üye(30-35)+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=9SI6lx2gI84bunu izle bak :) ben izledigimde cok etkilenmistim sende yapabilirsin boyle seyler :)
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAynen cok guzel :)
Zamanında ben sevgilime bir defter yapmıstım hergun onunla ilgili seyler siirler sarkı sozlerı bu ozlu sozler sayfaları falan var bilirsim twitter instagram ordan onunla ilgili hissettiklerimle bagdasan ne varsa printledim kestim yapıstırdım sonunda harika bir deter oldu ve buna bayıldı birde fotograflarımızı cıkarttırıp kalp seklinde duvara asmıstım maddi hediye olarakta deri cüzdan almıstm cok memnun olmustu
10 Yorumla
+1 yıl03 Yorumla- +1 yıl
baktım bende siyah ekran veriyor https://www.youtube.com/watch?v=9SI6lx2gI84 şöyle atayım
Soran+1 yılbiliyorum canım bunu :)) çok güzel bende sevgilime bir yere gittiğimiz zaman çalan şarkıları işaret diline çeviriyorum :)
- +1 yıl
ne kadar güzel :) şey olabilir sizi tanıyan arkadaşlarını toplarsın onlara işaret dilinde iyiki doğdun şarkısını öğretirsin sevgilin geldiği zaman hepiniz birlikte söylemeye başlarsınız bence güzel olabilir :d ek olarak hediye alırsın
Gizli Üye(30-35)+1 yılanlamadığım nokta herkes sevgilisine ne alıyorsa sende onu al burada sevgilim işitme engelli demenin manası yok ayrıca çok fazla engelli arkadaşım oldu hiç biri de engelleri yüzünden onlara acınarak davranılmasından memnun değildi kusura bakma sen o çocuğu üzersin
01 Yorumla
Soran+1 yılherkes sevgilisine ne alıyosa alsın onu ben bilmem ben burada sevgilime acımıyorum gerizekalı bak birdaha söylemicem ben daha önce konu açtım sevgilime ne alabiilirim diye ama herkes saat gömlek parfüm diyor baska birsey demiyor ben buraya bu konuyu tebrik almak içinde açmadım anlayın artık şunu tebrik almak isteseydim daha farklı seyler yazabilirdim özel olsun istiyorum farklı olsun eşsiz olsun emin ol onlarında bizden farkı yok ne demek istediğimi anlamışsndır asıl enin gibi ön yargılı insanlar engelli oluyor yaptığım yorumları okusaydın neden belirtmek istediğimi anlardın GERİZEKALI
yanlış anlama sakın eğer mümkünse tekrar duymasını sağlamak için bir şeyler yapmak isterdim (cihaz vb.) bir şeyler almak gibi. çünkü kendimi onun yerine koyarsam sanırım en çok mutlu edecek şey senin sesinle onu sevdiğini duymak olacaktır.
10 YorumlaÖncelikle şunu söylemek istiyorum gerçekten çok taktir ettim. Ve aklıma defalarca izlediğim başka dilde aşk filmi geldi :) daha vaktin varmış bence dansla ilgilenen bir arkadaşın varsa ona olan sevgini görsel yolla anlatman hoşuna gidebilir. Dans bunlardan sadece birisi. Anlasilabilecek şekilde ufak bir koreografi fena olmazdi
00 Yorumlahediye işi değilde ben seni tebrik etmek istiyorum valla. İşitme engelli sevgilim var diyorsun demekki aşk böyle birşey insanları küçümsemeyen bir kişiliğin var demekki sana helal olsun altın gibi bir kalbin var :)
00 YorumlaOna video cek uzun metrajli onu ilk tanidigin gunden o gune kadarki hislerini onun dilinde anlat videoda hem ozel hem etkileyici hemde kalici olacaktir.
bir cvbi EIC secersin herhalde :d00 Yorumla
+1 yılSenin gibi insanların önünde saygıyla eğilmek lazım. :) Ona her türlü hediye alabilirsin, ayrım olmadan
01 Yorumla
Soran+1 yılevet her türlü hediye onu mutlu eder ama unutamayacağı birşey olsun istiyorum farklı olsun istiyorum umarım anlatabilişimdir :)
En güzel hediyesin sen ona zaten!
ama genede istiyorsan birsey ler hediye etmeye...
Ozamn guzel bir parfum al...
dior Fahrenheit. .. bunun kokusu felakettir!02 Yorumla
Soran+1 yılyarın ilk işim bunun kokusuna bakmak olucaktır :)
O çocuk şanslı:)) Helaaal:) Senin aklında hiç mi bişey yok biz eklesek hiç gelmedi şu an aklıma:(
02 Yorumla
Soran+1 yılkarakalem ile minyatür resmini yaptırayım birde kendi ellerim ile pasta yapayım diyorum birde buna ek bir hediye istiyorum ne olabilir
Onu sevdiğini el isaretlerinle anlat mesela ve en büyük hediye ona sarılmak olur sevgiden büyük hediye mi var ilaki bir hediye skincaksa kış geliyor bir kazak alabilirsin bence bu iyi olur
00 Yorumlabu özel bir aşka özel bir hediye olmalı diye düşünüyorum eğer bütçe sorun değilse onun sevdiği mitolojij bir varlığın vücudunda onun-sevgilinin- yüzünü baz alarak küçük bir heykelcik yaptırabilirsin
00 Yorumlasevgilinin işitme engelli olduğunu neden belirtme gereği duydun anlamıyorum. alacağın hediye onun bu engeline göre farklılık göstermeyecek sonuçta.
12 Yorumla
Soran+1 yılbir kaç gün önce konu açtım erkek arkadasıma ne hediye alabilirim diye ama gömlek saat parfüm bu üçünden farklı birsey gelmedi belki özel biri olduğunu anlarsınız diye belirtme gereği duydum ben onun bu engelini belirttiğim zaman muttlu olduğumumu sanıyorsun saçmalıyorsun
Sana ölünür yaa. Hediye hakkında hiçbir fikrim yok ama sadece görsele hitap edicek seyler düsünmen lazım
02 Yorumla
Soran+1 yılgörsele hitap edicek derken nasıl anlamadım?
- +1 yıl
Hediye bayana alıncak olsa kolye vs. falan derdim ama bir erkeğe en özel olarak ne alınabilinir ki onun hoslandıgı seyleri sen daha iyi bilirsin. Mesela sevgilim bana bir bileklik alsa bile cok seviniyorum severek takıyorum her erkeğin hoslandıgı seyler farklıdır. Diyosan ki mutluluktan havalara uçsun, nası birşey oldugunu sen bileceksin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kutu bul sonra içine küçük kalp şeklinde kesilmiş renkli kağıtlarla bir şeyler yaz mesela ' Her sabah seni çok sevdiğimi söylüyorum bilmeni istedim' Tarzı şeyler yaz. Geçen yıl akrabağıma yapmıştı sevgilisi çok hoşuna gitmişti.
02 Yorumla
Soran+1 yılevet olabilir bunun yanında bişey daha yapmalıyım ama ne olabilir baska :)
Cevap sahibi+1 yılPantolon gömlek al :D
o kadar duygulandım ki benim bu yaşıma kadar hiç kız arkadaşım olmadı benim gibi engellileri çoğu kişi sevmiyor sen dünyanın en melek kızısın inşallah evlenirsinizde o arkadaşınla
02 Yorumla
Soran+1 yılAyrıldık
ona En Büyük Hediyesi Sen olmuşsun Senin gibi Gönlü olan İnsan Yok denilebicek kadar azdır
Helal Olsun Ne diyim..10 Yorumla
+1 yılHELAL OLSUN öncelikle bileklik kolye yapabilirsin ya da alabilirsin blki yemek yaparsın :) yanında olman yeter yani :)
00 YorumlaOnu terketmeyeceğini belli edecek bir hediye ver :) duygulandım nan;)
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir hediye meselaaaa :)
Sessiz bir video cekebilirsin anlatacaklarını işaret diliyle anlatabilirsin videoda pinahaninin yitirmeden şarkısında olduğu gibi.. :)
01 Yorumla
Soran+1 yılevet olabilir aslında güzel fikir :)
Güzel bir pasta yaptır beraber resminiz olan ve sonra kendisine güzel bir tespih al biz erkekler tespihi severiz... :) :) :) :)
02 Yorumla
Soran+1 yıltespihi bn bile seviyorum ama benimki sevmiyor baska ne seversiniz siz :)
Benimde isitme engelli bir abim var. Senin gibi insanlarin oldgunu gorunce etkilendim gercekten. Sadece bunu yazmak istedim.
03 Yorumla
Soran+1 yılebru hanım :) siz abinize ne alırdınız doğum gününüzde :)
Soran+1 yıltatlım bir kaç gün önce yine bir konu açtım erkek arkadasıma ne hediye alabilirim diye ana sadece 3 fikir verildi parfüm saat gömlek özel olduğunu anlamaları için belirtme gereği duydum yanlış anlamayım beni ben öyle olduğunu belirttiğim zaman mutluu olmuyorum
+1 yılHediye aklıma gelmedi ama takdir edilesi valla herkes yapamaz allah mesud etsin :)
10 Yorumlasen var ya hatunun dibisin. Adamsın. Keşke herkes senin gibi olsa :) ona bişey almana gerek yok senin varlığın yetecektir zaten.
10 YorumlaArkadaşım inşallah bir ömür boyu mutlu mesut olursunuz. Fikir aklıma gelmedi kusuruma bakma umarım istediğin cevapları fikirleri burdan arkadaşlar ulaştırır bir ışık verir.
00 YorumlaÇok kötü bişey olsa gerek yüreğinden çıkan seslerin onun duymaması :((
05 Yorumla
Soran+1 yılkötü değil emin olabilirsin :)
Soran+1 yılsaçmalamayı kesermisiniz yardım istiyorum sizden
Soran+1 yılteşekür ederim
Sen harika birisin ve sevgilin emin ol seninle olduğu için cok mutludur şu an cok hos oldum iyiki varsınız güzel insanlar
12 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekür ederim ama hediyede aklına birsey gelmiyormuu
HELAL OLSUN. Sen gibi kız çok az bulunur hatta bulunmaz.
10 YorumlaKesinlikle her şeyden önce saygıyı hak ediyorsun ve bence sen ona en büyük hediyesin helal olsun sana
00 Yorumlaona en sevdiği yemeği yapıp tencereyle al l*n ye diyebilirsinn mutlı oalcaktır :)
04 Yorumla
Soran+1 yılyardım etmenizi umuyordum :)
Soran+1 yılkek iyi fikir baskaaaa :)
Helal olsun kız çok iyi insansın gerçekten çok mutlu eder duyguladım ya :) ben işitme engelliyim ama konuşabiliyorum işaret dili çok iyi biliyorum.. kız sevgilim hiç olmadı benden istemiyorlar :(
01 Yorumla
+1 yılSana bin kere helal olsun eğer doğru ise benim çıktıgım kızlar gözlük takıyorum diye bırakmıştı arkamdanda kör diye alay ettiler helal olsun senin gibilerin nesli tükenmesin.
02 Yorumla- +1 yıl
Şaka yapacak halim yok ciddiyim.
vay be gerçek sevgi budur allah bozmasın daima mutlu olun inş
00 Yorumla
+1 yılsenden daha iyi bir hediye olmaz ona çok şanslı bence
20 Yorumla
+1 yılbir video çek ve videoda işaret diliye onu sevdiğini işte özel şeylerini anlat
00 YorumlaYabanci happy sarkisina isitme engelliler bir klip yapmisti onu izle ve onun gibi bir video hazirla ;)
00 YorumlaOnunuzde saygi ile egiliyorum samimi icten duygularimla... ona guzel bir kol saati alabilirsin uyarmi bilmem
00 Yorumla
+1 yıll*n sen adamın dibisin be helal olsun
Hediye olarakta ilgisini çeken bişeyler düşün02 Yorumla
Soran+1 yılilgisini ne çekebilir erkek olarak yardımplss :)
- +1 yıl
O kisiden kisiye degisir ama oyun oynamayı sever genelde erkekler
Gizli Üye(36-45)+1 yılneden yalan bir hayal üzerine sorular turetıyorsunuz. madem oyle profıl resmı yap onla senın oldugum bı fotografı. gençlik iyice süzofrene bagladı
04 Yorumla
Soran+1 yılsen gerizekalısın heralde? böyle bir konu hayal olabilirmi gel özelden resmimizi atayım sana ne gerek var sevgilimi herkese göstereyim canım ak ben burada bişeyi kaıtlamak istemiyorum daha öncedende konu açtım sevgilimin doğum günü ne alabilirim diye herkes normal 3 5 günlük bir sevgili sandığı için saat parfüm gömlek basa hiç bir cevap gelmedi özel olduğu anlaşılsın diye ben belirtmek istedim yoksa tebrik meraklısı biri değilim öyle olsaydım daha niceleriniide yazabilirdim emin ol
Cevap sahibi+1 yılsen burada bırseyler kanıtlamaya calısıyorsun. ne gariptir madem insanın yapısal degerine önem vermeyen birisin bu seni özünde iyi biri yapmalı aksine öfkeli bir insansın öfke ve hakaret dolu söylediğin insan kişiliğinin tam tersi ve bu haksız insanların sucluluk duygusunu bastırma ve tepki türüyle birebir bir durumdur. haksızlıgını cok ıyı vurguluyorsun. madem reklama ihtiyacın yok kendini gizleyedebilirdin sorarken dimi. yazık üzülüyorum sizin gibi insanlara
Soran+1 yılkendimi gizlemişim gizlememiş bu neyi değiştircek öfkeli bir insan değilm diğer yorumlarda gayet sakinim
Cevap sahibi+1 yılDamarına basmamıslar demekki. Yine de rekam bir nevi. Bazı konularda ince bir çizgi var sende bu cizgiyi aşmıssın.
kitap alabilirsin, kendin güzel sözler yazabilirsin kağıda
00 Yorumla
+1 yılBizimkilerde yakışıklı zengin beklesinler
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılbnmde işitme engelliyim. sevgilinle işitme sasirmiştim adini ögrenebilirmiyim? özel mesaj atrsan yardim edebilirim size
00 Yorumlaben işitme engeli ve konuşmak var
00 Yorumla- Devamını Gör (17)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne