Arkadaşımın sevgili ona iPhone 14 almış. Tabii uydurmuyorsa. :D Bana sevgilim aldı dedi.

Arkadaşımın sevgili ona iPhone 14 almış. Tabii uydurmuyorsa. :D Bana sevgilim aldı dedi.

Yakın olunan kişilerden lüks hediyeler alınabilir tabi karşı tarafa da lüks hediyeler vermek gerekir bence. Hediyeleşme karşılıklı belli bir seviyede güzel bir şey. Bana sevdiklerimden ara sıra lüks hediyeler geldi. Gerçekten insanı mutlu ediyor bazen böyle hediyeler
evet insan mutlu oluyor bu tarz hediyelerden
Arkadaşın sevgilisi demişsin, yaklaşık 20 gün önce tanıştığım biri vardı. 10 gün bana o kadar güzel duygular yaşattı ki herşeyimi verebilirdim. Laf arasında telefonunun eski olduğundan bahsetti, bende mutlu etmek istedim 14 değil de 13 gönderdim. Sonrasında iletişim koptu. Pişman mıyım asla değilim :)
Eğer evli değilsem ne çok lüks hediye kabul ederim ne de alırım yani o kişi de kusura bakmasın, böyle bir beklenti içerisinde olmasın.
Sevgililik aşamasında abartıya kaçmaktan ziyade daha hoş, kullanışlı ve manevi değeri olabilecek hediyeler tercih ederdim.
ben de abartıya kaçmaması gerektiğini düşünüyorum
Cevap
23Cevap
hayır lüks hediye almadım
Sevgilim dahi olsa asla oahalı hediye almam kimseden babam veya kocma olması lazım ki kabul edeyim bence sevgşlisinin alması birkere yanlış
haklısın, bu şekilde düşünmek lazım
İphone degil 80 carat tektaş ta alırım da değen biri olması gerekiyor kalkıpta enayi silkeleyen Şam şeytanlarına almam, insan sarrafı olduğumuz için de kimin ne ayakla yaklaştığını iyi biliyoruz.
Hediye almak birsey değil iPhone araba farketmez ama buna değecek mi birimi alınan hediyeler bence değmeyecek
Öyle Pahalı hediyeler almam sonra başımıza kakarlar sana şunu almıştım diye param yeteni alırım kimseye borçlu kalmak istemem şu hayatta
Son parama gömlek almıştım, eve yürüyerek gelmiştim.
Bence çok paranın olup lüks hediye almaktan daha anlamlı bir hareket.
Çok haklısın
Keşke zengin kızlar zeki bilgili fakir erkeklere karşı gereken değeri gösteripde onlarda bi son model telefon alsa
Lüks hediye kabul etmem. Lüks şeyleri kendi paramla alırım. Kendi paramla alamayacağım bir şeyin bana hediye edilmesine izin vermem.
Maalesf almadm. Oleleri pek denk gelmiyor nerde psikolojisi bozuk manyaklar var onlara denk geliyoruz😏
Lüks hediyeyi kendim kendime alırım başkasına ihtiyacım yok
14 pro alan sahip olur yani öyle mi? Bu kadar ucuz olmayın duyguları maddi hediyelerle ölçmeyin !!!
2020 de arkadaşıma 23.000 liraya motosiklet alıp hediye etmiştim
Kocam 13 pro almış kendisine ben 3 gündür komadagim 😂😂😂😂 #degisik
Sevgililik döneminde pahalı hediyeleri çok gerekli bulmuyorum 😊
Sana kalbimi verdim falan deyince kaniyoruz bizde ((
Offf ağlamak istiyorum jdjsn bir kaç hediye aldım o da uyduruktan bir şeyler
Bende o kadar para var da kendimi geçtim, bi de gidicem sevgiliye alıcam. Yok almam.
Lüks hediye aldım ama sonrasında geri gönderdim. Bana da yaramadı 😂
Benimki daha bir ayakkabıyı zor aldı genelde ben alırım ona
aldık leptobuna kadar teefonua kadar halsgına kadar sonuc aldattı cıgerı bes para etmeyen bir ıt ıcın
Sevgi görmedimki hediye gelsin hediye alan olmadıki lüksü olsun
anne baba hariç kimse iphone 14 kadar değerli olamaz gözümde
Ayrilinca acaba geri ister mi telefonu bak simdi merak ettim
Eşim her yıl yıldönümümüzde bir değerli taşlı takı alır
aldım ama kabul etmedim, sevmiyorum böyle şeyleri
Şahsen kabul etmezdim...
Hemcinslerim gerçekten geriz*kalı.
Almadım almayacağım da.
Hayır ben gibi etrafındakiler de gayet fakir 😂
Telefon tablet , eski sevgilim almıştı
Vay kanki vay milletin sevgilisine bak sjjsjsjs
Almadım. Riskli buluyorum açıkçası :D
Almadım
Almak istemem
Yani lütfen biraz şımartılmak hakkımız..
Hediye lafının h si bile geçmedi ki
Nerde bizdeki o şans
Ayakkabı almıştım 2015 te 700 TL kadar 😂
Oğlanın işi gücü yok ona mı alcaklk. d
Hiç lüks hediye almadım
Hayır o kadar lüks alamadım.
Eşim olmadan öyle bir hediyeyi kabul etmem
Ben almadım ama bana aldılar
Lüks hediyeleri çok gereksiz buluyorum
Araba hediye etmişlerdi o da babamdı 😄
Bu dünyaya izlemeye gelmişim 🤧
Bu kadsr lüks almadım