Velilerin alınacak hediyeye karışmadan, çocukların içlerinden gelen bir hediyeyi alması daha uygun olur. Daha güzel hissettirir. En son 2009'da öğretmenler günü hediyesi almıştım. Eğitimci olamadık ama öğrencilerim antrenörleri olarak beni de bir öğretmen olarak görmüşlerdi.
Öncelikle şunu söyliyim öğretmenlerin hakkı kesinlikle ödenemez ve Türkiyede öğretmenlerin kıymeti hiç bilinmiyor bana kalırsa erkek öğretmenlere biz ortaklaşa para koyup parfüm alırdık kadın hocalarımıza buket gül yaptırırdık
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Benim çok tatlı bi öğretmenim var mis gibi kokuyor çok nazik kibar bi kadın minnoş minnoş sadece ona hediye alacağım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
Öğretmenler günü hediyesi alınmasına karşıyım bu yüzden bir cok cocuk zor durumda kalıyor
Öğretmenlere hediye alınmayacak artık uyarı geldi..
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
2 ay
hoca nası biriyse ona göre mesela benim hocam çok atatürkçü, türkçü falan öyle biriydi bende ona onlarla alakalı şeyler almıştı he bide en iyi öğretmen oscarı almıştım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
16Görüş
Velilerin alınacak hediyeye karışmadan, çocukların içlerinden gelen bir hediyeyi alması daha uygun olur. Daha güzel hissettirir. En son 2009'da öğretmenler günü hediyesi almıştım. Eğitimci olamadık ama öğrencilerim antrenörleri olarak beni de bir öğretmen olarak görmüşlerdi.
Duygulanmıştım sjshskd
Öğrencilerim yarını dört gözle bekliyorlar. Pazartesiden beri heyecanlılar. Şiir yazdıkları da olmuştu. Şiir, mektup tarzı şeyler güzel oluyor.🤍😍
şiir, mektup ya da emek verilmiş herhangi bir şey
el yapımı çiçek, bileklik vs
şaka şaka tabi ki 16 inç macbook pro
mum olabilir. senelerce bizi sıcaklıklarıyla ısıtıp, aydınlıklarıyla bize yol gösterdikleri üzere
Öncelikle şunu söyliyim öğretmenlerin hakkı kesinlikle ödenemez ve Türkiyede öğretmenlerin kıymeti hiç bilinmiyor bana kalırsa erkek öğretmenlere biz ortaklaşa para koyup parfüm alırdık kadın hocalarımıza buket gül yaptırırdık
Benim çok tatlı bi öğretmenim var mis gibi kokuyor çok nazik kibar bi kadın minnoş minnoş sadece ona hediye alacağım
Öğretmenler günü hediyesi alınmasına karşıyım bu yüzden bir cok cocuk zor durumda kalıyor
Yaaa bu sene bi değişiklik yapıp ilkokul öğretmenime bi şey aldım beni hatırlar mı bilmiyorum 😬
Öğretmenlere hediye alınmayacak artık uyarı geldi..
hoca nası biriyse ona göre mesela benim hocam çok atatürkçü, türkçü falan öyle biriydi bende ona onlarla alakalı şeyler almıştı he bide en iyi öğretmen oscarı almıştım
Gösterişe kaçıp öğretmeni mahcup etmeyin. Kitap alın, kalıcı olur.
Ay benim annem öğretmen ona kağıttan çiçek buketi yapıyorumm
Ben hiçbirsey almam. Sadece kutlarım. Çünkü değmez bizim burdaki gevurlara 😂
ona bir gün bir meslek sahibi olarak mesaj atmaak ama ülkenin başındakiler müsade etmiyor
Çicek ya kıymetini bilene
İki farklı öğretmenimiz var ve aldık birseyler
Benim gibi "öğretmenlere" verilecek en güzel hediye atanmak 😬
iphone 14 pro max
Çiçek veya kitap 😌
Kitap ve kalem bence