Evde sadece un yoktu. Un sipariş edecektim ama "şunu da alayım, bunu da alayım" derken 250 TL etti. :D

Evde sadece un yoktu. Un sipariş edecektim ama "şunu da alayım, bunu da alayım" derken 250 TL etti. :D

Böyle tuzaklara nasıl düşüyorsunuz ama. Zaten sistemde sizi tüketime alıştırmaya çalışıyor ve başarmışlarda. Şu an gülüyorsunuz ama çalışıp emek verdiğiniz meblağı cebinizden kımıldamadan aldılar.
haklısın valla
Cevap
6Cevap
Ben ihtiyacım olursa alıyorum
Çok daha fazla para harcamaya yönlendiriyorlar.
Bu sebeple küçük esnafı koruyorum ve kıçımı kaldırıp 1 lira daha pahalı olan ürünü bakkaldan alıyorum. Pandemide bende senin gibiydim 😄
Arada oluyor öyle. Bir ürün almak için giriyorum. Unuttuğum ihtiyatlar aklıma geliyor. Onları da alınca fiyat artıyor tabi.
valla ya, hep aynı şey oluyor :D
Hayır değilim ihtiyacım olanı alırim ve ihtiyacım kadarını alırım hesabımi iyi yaparım ve ona göre harcarim ( muhasebeci olmamdan olsa gerek ) 🤣🤣
ne güzel, işini biliyorsun :D
🙋🙋🙋
Ahaha bnde öleyim kahve yoktu evde türk kahvesi sipariş verdm yanında da bı sürü çikolata çerez aldm 😅🤭
kaçınılmaz son :D
Sadece sanalda degilki reelde de böyleyim markete giriyorum almam gereken dışında herseyi almış çıkmış oluyorum..
Yok eksik olan şey aliniri senin gibi gereksiz mafraf yapilmaz
Öyle durumlarda peynir gibi tereyağı gibi vakumla uzun sure saklanabılecek seyler alıyorum ben
Ve evet cogu insan da sızın gibidir :)))
mantıklıymış bu :D
Bazen ama istek ihtiyaç mı diye ayrım yapmak önemli
evet, kesinlikle. o ayrımı yapamaz olduk.
Hayır değilim fazla maarada gerek yok
Masrafa*
Öyle olur genelde
hepimiz yaşıyoruz bunu :D
Hayır yapmam.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?