Pandemi sonrasında her şey dijital ortamlara taşındı. Yemek siparişleri zaten mevcuttu ama market alışverişleri de son zamanlarda dijital ortamlara taşınmış durumda.
Her şey çok pahalıyken Getir, Trendyol Go, Migros Sanal Market, İste Gelsin, BanaBi tarzı sitelerden sipariş veren var mı?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
sanal marketlerden sipariş vermiyorum
Fiyatlar çok yüksek geliyor ya. İnternette de o kadar çok şikayet var ki.
Kurye 6. kata çıkamazmış da müşteri aşağı inecekmiş. 18 lira getirme ücreti alıyorsunuz deyince siparişi kurye iptal etmiş kurye. bu nasıl bir mantık?
saçma çok saçma iyi ki de almamışım ben öyle bir şey yaşasaydım o kuryeyle tartışırdım kesin
bir hanımefendi yaşamış bu olayı maalesef cesaretli değilmiş sanırım ne olur ne olmaz diye
Hep sanal marketten sipariş veririm
Gerçekten de o ürünlere o parayı veriyor musunuz ya?
Tamam her şey zamlandı da yani bu kadarı da bana gereksiz gibi geliyor.
Tek başına bebek buyutunce herşeyi sanaldan almak zorunda oluyorsun yapck bsi yk bebekle her şey yapilmio sonuçta
Ana kucağı, puset, bebek arabası üretileli çok oldu. Onlardan birine bebeğini koyup markete gidebilirsin pekala.
Birincisi 2 buçuk yasnda artk bebek arabasına binmiyor yürüyor ama elimden tutmuyor koştur kosturuz hep
İkincisi biniyor olsa bile puset i mı tasicm bn yoksa evin eksigni mi
Üçüncüsü bunlar bu kadr kolaysa solendg gbi bı de sn yap sadece bir gün dene bakalm yapabilck misn 3 patates 4 soğanla evin eksg bitmiyor
tamam bi sen çocuk bakıyorsun memlekette
Sanane ya sana mı düştü derdi
Evet veriyorum