Alışveriş & Hediyeler Maaş kartıyla alışveriş yapabilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Annemin maas kartiyla internet veya marketlerde alisveris yapabilirmiyim? Actirmam mi gerekiyor bilgi verir misiniz? Güncellemeler+1 yıl Kart ziraat bankasina ait. Maaş kartıyla alışveriş yapabilir miyim? Cevapla Alışveriş Soruları Maaş Soruları İnternet Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Online alışverişe kapalı olabilir onu açtırın tabi ki. Market için de önce atmye gidip şifre belirlemek lazım diye biliyorum 0 0 Yorumla
izmirliazerikizi Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 65% +1 yıl Yapabilirsin içinde para oldukça tabi internet alışverişine açıksa bi de 0 0 Yorumla
Asliahn Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl Bişi sorcam kargoya alıcı şubeden alıcak yazıyor bu sorun nasıl çözülür 0 1 Yorumla Michael4732fs +1 yıl Alan kişi şubeye gidip kargoyu teslim alması gerekiyor Yorumla
cowboy3706 Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl İnternet alışverişine açtırman gerekiyor 0 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. İnternetten alışverişe açtırman gerekiyor. 0 4 Yorumla Soran +1 yıl nasil actirabilirim Yorumla Nükleerteori +1 yıl Bankaya başvurunca açıyorlar hemen Yorumla Soran +1 yıl tesekkur ederim:) Yorumla Nükleerteori +1 yıl Rica ederim Yorumla
muratby Takip Et Master Yaş: 40 , eic 34% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 464 cevap paylaştı. Yapabilirsin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Online alışverişe kapalı olabilir onu açtırın tabi ki. Market için de önce atmye gidip şifre belirlemek lazım diye biliyorum
Yapabilirsin içinde para oldukça tabi internet alışverişine açıksa bi de
Bişi sorcam kargoya alıcı şubeden alıcak yazıyor bu sorun nasıl çözülür
Alan kişi şubeye gidip kargoyu teslim alması gerekiyor
Uygulaması vardır illaki indir bak
İnternet alışverişine açtırman gerekiyor
İnternetten alışverişe açtırman gerekiyor.
nasil actirabilirim
Bankaya başvurunca açıyorlar hemen
tesekkur ederim:)
Rica ederim
dene
Yapabilirsin
evet
Yaparsın evet