Bazı lüks ürünler için para biriktiririm
Bütçeme uygun markalardan alışveriş yaparım
Lüks markaları hiç tercih etmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Bütçeme uygun olanları tercih ediyorum. Aşırı lüks markalarda gözüm yok ama parfüm konusunda hassasım. Kullandığım parfüm lüks bir markanın ve ondan vazgeçemiyorum.
bende aynı şekilde parfüm konusunda para biriktiririm ya da indirim beklerim ama değişiklik yapmam
Bütçeme uygun veya biraz daha ucuz olanları tercih ederim. Lüks marka kesinlikle tercih edemem. Çok pahalı, indirim yapsalar bile halen bütçemi aşıyor. Tek tercih edeceğim bir markayı sadece düğünümde damatlık olarak alacağım. Parfümde sadece Loris'i tercih ediyorum. Bargello ikinci tercih adayı olacak diye tuttursam da, halen oradan alabilmiş değilim. Diğer markaların hepsi aşırı pahalı, alamıyorum. Bir sevgilim olduktan sonrasını düşünmem imkansız. (Markalı parfüm şartı isterse)
bilmiyorum ama lüksü hiç sevemedim, terzim işimi çok güzel görüyor, hazır kıyafetler yiyecek kendi üretimim ayakkabı vs diğerlerini normal şekillerde satın alıyorum, tüm bunlar için yakın çevrem öncelikli
indirimleri takip ederim. uygun fiyata marka ve kaliteli alırım. geçen yılbaşı 7 tane 99 tl kappa sweatshirt ondan 4 ay önce kiğilı'dan 55-75 tl 8 erkek gömlek almıştım aldığım gibi bitmişti. o gömlekler 1500 tl sweatshirt 799 tl güncel fiyatları.
Cevap
20Cevap
Bütçeme uygun markalardan alışveriş yaparım
Valla ben lüksten alamam zaten lüks markaların çoğu LGBT’yi destekliyor kalkıp neden alıyım
Alacaksam hem bütçemde hemde rahat edebileceğim olanı alırım
Beğendiysem alırım çok yüksekse çok beğendiysem biriktirir yine alırım ama ihtyaç dahilinde atıyorum bir çantaya ihtiyacım var giderim en kalitelisini alır yıllarca kullanırım mesela
Hiç bir zaman özenti olmadım. Neyi ne zaman begeniyorsam onu alırım. Hangisi bana uygun ve kullanışlı ise
İyi şeyleri makul fiyata almak...
O yüzden de indirim yoksa ben de yokum
Alışveriş mantığım budur.
Genelde Ben bir ihtiyacım olduğu zaman annen babama söylüyorum onları alıp getiriyor Bütçeme uygun markalardan alışveriş yaparım
Biriktiririm. En iyilerinden alırım. Dandik bir şeye 50 tl vereceğime iyi bir şeye 150 tl veririm misal.
Lüks aramam, kaliteli ürün için para biriktirebilirim.
Bazıları için biriktiririm gönül ister ki hepsini alalım
Bütçeme uygun markaları tercih ederim genelde salı pazarına giderim 🤣🤣 sadidas alırım 😂🤣
Bütçeme uygun hareket ederim. Eğer çok çok beğendiysem paramı biriktirir öyle alırım..
Genelde lüksünü değil de iyisinizdir tercih etmeye çalışıyorum pek yapamazsam da 🤣🤣
Bütçeme uygun markalardan alışveriş yaparım bilmiyorum ama lüksü hiç sevemedim,
Marka takıntım yoktur, bütçeme göre davranırım
Bazı markalar için sınırlarımı zorlarım genel olarak bütçeye uygun alısveris yapmak daha mantıklı
Acele lazım değilse eğer biriktirir en iyisini almaya çalışırım.
lüks marka dediğin ne ama? bir sürü marka var neyse alırım işte beğendiysem
Bütçeme göre hareket edilir
Bütçeme göre alışveriş yaparım
Bütçeme uygun alışveriş yaparım
Lüks almak ne haddimize
hesaplı , bütçeme uygun olan.
Biriktirmeye gerek yok
Bütceme uygun yaparım.
Bütçeme uygun markalardan alışveriş yaparim
gösterişi hiç sevmem durumum hangisine müsaitse
Bütçeme uygun
Para biriktiririm.