Gelde tekrar alışveriş yapma şimdi.. böyle düşünceli iş yerleri çoğalsın Allah'ım çok amin😌

Evet, öyle işletmeleri severim. Örneğin Trendyol'dan bir şey alıyorum, satıcı yanında küçük bir çikolata ve not bırakmış.. Böyle incelikler benim aşırı hoşuma gidiyor.
Merhaba,
Evet elbette etkili olur. İyi bir muamele demektir bu hediyeler. Tercihimi aynı yerden kullanırım genellikle iyi bir satıcıysa ama ürün kalitesi de önemli şimdi 🙄
Tabi ki ürün kaliteli değilse ama mama yollamışlardı diyip tekrar almaya devam edilmez
Kamufle amacı taşımıyorsa hediye benim hoşuma gider. ❤️
Teşekkür ederim 💜
Rica ederimm
mesela trendyoldan online alışveriş yapıyorum yanında jelibon gönderiyorlar ben bi seviniyorum bi seviniyorum 😂
Ahaha yiriim
Cevap
10Cevap
Hayır etkili olmuyor
Bu benim de hoşuma gitmişti😄 Böyle düşünceli firmalardan alışveriş yapmayı seviyorum.
Kesinlikle duyarlı satıcı şartt
Bana benim aldığım ürünü sağlam gönderse kâfi. Yanında çikolata, not vs hoşuma gider ama bir sonraki siparişimi etkilemez.
Borçlandırma yaparak 2. alisverise teşvik için yapılır. Satışta bir manipülasyon tekniğidir.😎
Hoşuma gidiyor ama ihtiyacım olmadığı sürece kesinlikle alışveriş yapmıyorum :D
Para altın vs gondermedikleri sürece bni bı daha alışveriş yapmaya teşvik etmezler😅
Hayır canım isterse zaten alırım, hediye filana gerek yok
Yani mutlu olunur ama illa birdaha yapacam diye birşeyde yok devamlılık yapmaz bu arada gorseldeki ne öyle
Kedi köpek maması
Waaaa
Kitab siparişi hediyesi sanırım
hayır çirkinim die göndermiyorlar bana
Hayır aldanmam öyle ufak şeylere
Evet bence güzel bir teşvik
Hiç aldırış etmiyorum..
Evet
Bune
Evetttt
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?