Alışveriş & Hediyeler Bu şeyler nasıl açılıyor? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Açamadım bunu nasıl bisey bu neden acilmiyor? Güncellemeler+1 yıl Açabildim teşekkür ederim hepinize))) Bu şeyler nasıl açılıyor? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Bıçağı dikine tut havanla vur tepesinden delinince bıçağı kese kese kese kese kaydır bişiler yap ya da marangoza götür kessin ditek ya uğraşma 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Bi denim şimdi Yorumla Soran +1 yıl Açildi sagol))🥺 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Yaa rica ederim ❤️ Yorumla Soran +1 yıl 😍ouu❤️ Yorumla 34Derbeder34 +1 yıl Kaç para çıktı içinde Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl en son bi ay önce böyle kumbaramı patlattım 😀 babam pense ile kesti 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bunun içinden pek bisey çıkmadı hahah Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kumbara bir şekilde açılır da peki bu ellerimin parmaklarımı tırnaklarının güzelliğine ne demeli ❤️ 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Manikursuz ve güzel değil ne tuhafsin yurumeyin son levelimi bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yürümek değil iltifat ettim ama sen karşılığında tuhafsın diyerek karşılık verdin teşekkürler Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Konserve, açacağğıyla 0 3 Yorumla Soran +1 yıl O yoktu bicakla actim Yorumla Richardgör +1 yıl Elini yaralama dikkat et Yorumla Soran +1 yıl Yok bisey olmadı şükür Yorumla
Merakli_man6776 Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Kac para vardir kiz gel beraber yiyelim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl 200 yarina biter o zaten kendim yerim Yorumla Merakli_man6776 +1 yıl Aaa o zaman az birikmia Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Üst kenardan bıçakla ama eline dikkat 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Allah korudu bence beni hahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Neden Yorumla Soran +1 yıl Dikat ol dedin ya Ondan Yorumla Soran +1 yıl Elimi kesiyodum az kalsin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kestim ben Yorumla Soran +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Baya oldu artık kumbara ya karsym günlük değer kaybediyor Yorumla Soran +1 yıl Aynen Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Güle güle harcayin Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim) Yorumla
akilleus Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Açarım ama 100 liranı da alırım 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Zaten 200 çıktı ve actimm gerek kalmadı Yorumla
hayatınboşkalanı Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Evde erkek yokmu ver ona açsın 0 6 Yorumla hayatınboşkalanı +1 yıl İçindekinide göster bali Yorumla Soran +1 yıl 200 liracik Yorumla hayatınboşkalanı +1 yıl Cok deilmiş Yorumla hayatınboşkalanı +1 yıl Kim verdi peki bunu Yorumla Soran +1 yıl Ben aldım kim vericek Yorumla hayatınboşkalanı +1 yıl Kendinmi biriktirdin parayı Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. kıracaksın 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Bıçağı dikine tut havanla vur tepesinden delinince bıçağı kese kese kese kese kaydır bişiler yap ya da marangoza götür kessin ditek ya uğraşma
Bi denim şimdi
Açildi sagol))🥺
Yaa rica ederim ❤️
😍ouu❤️
Kaç para çıktı içinde
en son bi ay önce böyle kumbaramı patlattım 😀 babam pense ile kesti
Bunun içinden pek bisey çıkmadı hahah
Kumbara bir şekilde açılır da peki bu ellerimin parmaklarımı tırnaklarının güzelliğine ne demeli ❤️
Manikursuz ve güzel değil ne tuhafsin yurumeyin son levelimi bu
Yürümek değil iltifat ettim ama sen karşılığında tuhafsın diyerek karşılık verdin teşekkürler
Konserve, açacağğıyla
O yoktu bicakla actim
Elini yaralama dikkat et
Yok bisey olmadı şükür
Kac para vardir kiz gel beraber yiyelim
200 yarina biter o zaten kendim yerim
Aaa o zaman az birikmia
Komple kıracaksınız üstünü keceksınız
Üst kenardan bıçakla ama eline dikkat
Allah korudu bence beni hahah
Neden
Dikat ol dedin ya