Kimse bana pahalı bir hediye almadı alsada sanırım kabul etmezdim küçük şeyler daha mutlu ediyor beni (yani öyle düşünüyorum) bende kimseye pahalı hediye almadım ki buna durumum yok zaten o yüzden karşılıklı olarak küçük ama anlamlı hediye daha mantıklı olur
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Sevgiliye aldığım en pahalı hediye 8 bin civarıydı. Bunun. Haricinde de ona sık sık hediye almıştım. Ancak en yükseği buydu bir de 5500 liraya tatil bileti almıştım eski işim çok iyiydi.
Sağolun varolun aslinda kötu bir insan diyemem ama gozgore göre çok kötü sözler sarfederek ayrıldı görüşmüyoruz normal olarak ama hala genc bir delikanlının bu denli kalbimi kırması geçmiyor üstünden nice vakitler geçmesine nazaran. Ki kusurun hepsi onda toplanmista diyemezdim. Ne diyelim Allah büyük ve herşeye kadir.. kimsenin kalbini kirmamiza müsade etmez inşallah 🙏🏻♥️✨
Genelde ihtiyacı olan seyler alırım. Sevgiliye pahali seyleri gereksiz buluyorum. Eşe alinmali bence. 4 bin liraya telefon almistim birkac sene önce. O zamana gore yüksek modell ve pahali bir telefondu. Hala onu kullanıyor.