Normal de Anormal ama şu anda bir iç çamaşırı en kötü fiyatı 100 lira en ucuz ayakkabı 600 lira en kötü kot pantolon da o fiyat 1000 liradan aşağı mont kaban yok yani önümüze arkamıza yaprak taksak ağaç dalları sarsak daha iyi piyasa bukadar içler acısı ne diyim
Türkiye de artık her şey pahalı. Ucuz olan bir şey kalmadı. O yüzden herkes elindekinin değerini bilsin bir mont bile 700 den başlıyorsa memlekette konuşacak fazla bir şey kalmamıştır.
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Aksine konusulacak cok sey var da koyunlar yüzünden konuşulmuyor
Şu anki enflasyonla her şey oldukça pahalaştı eskiden 100 TL'ye 3 parça bir şey alabiliyorduk şimdi bin TL ye ancak iki parça alabiliyoruz gerçekten alım gücü bayağı kötü oldu ekonomimiz gerçekten berbat yönetilemiyoruz maalesef iyi yönetilemiyoruz ya da üretemiyoruz diyelim bir yerde sıkıntı var ama hala çözemedik kimileri iyi yaşarken kimileri kötü yaşıyor kast sistemi gibi bir şey oldu
Pahalı olmasini savunmuyorum. Bende cok muzdaribim bu pahaliliktan 3 asgari ucret maas aliyorum ama beni de acayip zorluyor kredilerim falan da var. Ama sen Ögrenciysen ucuz alır giyersin marka olmasına gerek yok. Semt çarşısı ve pazarında da satılıyor kılık kıyafet. Kendi mesleğini eline alıp para kazandığın zaman imkanın el veriyorsa gidip istediğini alır giyersin.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Marka falan değil, sıradan bir butik bu. Piyasadaki minimum fiyatlar böyle
Millet de bana eksi vermiş sanki çarşı pazardan semt mağazasından giyinmek ayıp bir şey. Soru soran da bana eksi vermis ogrenciyim ne yapiyim nasil odeyim demis bende diyorum git çarşı pazardan al. Paran yoksa gelirin az ise gider giyinirsin. Bundan ne var ben öğrenciyken bende çarşıdan gömlek pantolon kazak alırdım. Şimdi gidip avmden alıyorum. Paran ne kadarsa gelirin ne kadarsa o kadar giyinirsin. Bugün mavi marka bir kot pantolon 500-600 lira gidip çarşıdan 150-200 liraya bir kot alabilsin. Bunda ayıp bir şey yok. Geçen avva mağazasından kazak aldım 500 lira ama param yetiyor diye aldım yetmese gidip 150-200 lirayada kazak bulurdum.