Sevgilim benden pahalı bir hediye istedi, alırsam 1 ay sıkıntı çekeceğim. Almalı mıyım?

Sevgilim çalısıyo kendi parasını kendi kazanıyo ama ben okuyorum ve elimi cok az para gecıyo bazen cok ciddi sıkıntılar cekıyorum ama onun yanında altta kalmamak işin hiç belli etmiyorum ve sanırım o da paramın oldugunu dusunup benden bi hediye istedi sweat ama istedıgı sweat 500 tl ben ona onu alırsan 1 ay ciddi sıkıntı cekıcem alırım hayatım dedim ama napıcam bilmiyorum onu alırsam bot almak için bitiktirdiğim para gidicek ve botum hiç yok napmalıyım
Güncellemeler
+1 yıl
Maalesed param yok alamam diyemem keske diyebilsem ama asırı gururum var altta kalmak istemiyorum muhtemelen o benım paramın oldugunu dusunuuo ve aramızdaki sanimiyetten dolayı istedi istedıgı sweate cok benzer ama farklı bı seyini buldum cok daha uyguna onu alırsam sizce olur mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Maalesed param yok alamam diyemem keske diyebilsem ama asırı gururum var altta kalmak istemiyorum muhtemelen o benım paramın oldugunu dusunuuo ve aramızdaki sanimiyetten dolayı istedi istedıgı sweate cok benzer ama farklı bı seyini buldum cok daha uyguna onu alırsam sizce olur mu?
Sevgilim benden pahalı bir hediye istedi, alırsam 1 ay sıkıntı çekeceğim. Almalı mıyım?