İnternetten sipariş vermek istiyorum ama kırık gelenler olmuş kırık gelirse vs diye korkuyorum internette daha ucuz oldigi için almak istiyorum ama
Karaca'dan yemek takımı alan var mı internet üzerinden?

İnternetten sipariş vermek istiyorum ama kırık gelenler olmuş kırık gelirse vs diye korkuyorum internette daha ucuz oldigi için almak istiyorum ama
Arkadaşım çeyizi için fincan takımı almıştı. Hepsi farklı olan fincanlardan 1 tanesi kırık geldi. Karaca hemen kırıl parçanın yenisini gönderdi. Bir diğer arkadaşım bütün çeyiz malzemelerini internetten aldı. Onunkilerin hepsi sapasağlamdı. O yüzden alabilirsin.
eğer acelesi yoksa alın eğer kırık gelirse bile iade yaparsınız bence. mağazalar daha pahalı oluyor gercekten
Korkuyorum iade vs zir isler
yani karacanın kendi sitesinden alışveriş yapmadım ama trendyoldan vs alırsanız eğer iade çok kolay uygulamaya iade talebinde bulunuyorsunuz ve kargoya veriyorsunuz başka bir uğraş olmuyor , bir kac gun icinde de paranız iade oluyor. kırılma sebebi kargodan dolayı oldugundan herkese kırık gelcek diye bir sey de yok tabii
Teşekkürler
Cevap
1Cevap
Ben aldım gayet temiz bir şekilde geldi hemde trendyoldan tekrar alacağım ama bu sefer kendi sitesinden... hele kendi sitesinden alırsan daha temiz kargoluyorlar
Bence kırık olanlar kendisi kırıyor
Sipariş etmedim kırık gelirse fotosunu çeker iade edersin
İade vs zir süreçler uğraşmak istemiyorum
İnternetten annem hep alışveriş yapar ve bir sorun yaşamadı. Zaten Karaca güvenilir marka kırık gelirse değişim yaparlar. Kırılan parça kadar tedarik ederler.
Schafer'dan set sipariş etmiştim 2 tabağım kırık gelmişti, fotoğraf ve faturaya iade nedenlerini yazıp göndermiştim kargo şirketine. Hatta bütün seti 2.500'e almıştım bana kendileri 5.000 TL bedelinde set göndermişlerdi o zamanlar:)
Vay be kadli çıktın yani
Karlı
Evet, o yüzden sipariş vermekten korkma, ellerinde yoksa bile bazı firmalar diğer setten veriyor. Buna mecburlar çünkü...
Anladım aldım ama çoktan
ben her şeyimi karacanın mağazasından aldım internetten nadirdir almışımdır interneti giyim takı süs eşya küçük mobilya gibilerine harcarım
Bir yıllık yazıyı kim hortlattı :)
hiç almadım
En İyi Cevap