Alışveriş & Hediyeler 2 ay Şişme yelekleri beğeniyor musunuz? hicbisik Takip Et Xper 5 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Ben eskiden hiç beğenmezdim ama alışveriş uygulamalarında görünce hoşuma gitti eşofmanlarla falan tarz duruyor. Tabii yine baya ince olmak gerekiyor bence cool durması için minyon bodurlarda tüpçü gibi duruyor Şişme yelekleri beğeniyor musunuz? Görüş Yaz 30 Görüş Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
BiBusesinFenomen Takip Et Guru Yaş: 22 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 789 görüş paylaştı. Evet hoş Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 19 , eig 100% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 320 görüş paylaştı. Ben pek beğenmiyorum ya bazıları aşırı şişme oluyor. Dolabımda 3-4 tane var en son ne zaman giydiğimi bile hatırlamıyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
kimleraldı Takip Et Yoda Yaş: 27 , eig 99% 2 ay Sevmiyorum , bir tane alacağım mecbur bu havada güzel oluyor özellikle sabah ve akşam Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
8Lilith8 Takip Et Bilge Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Şişme yelekleri seviyorum fakat şişme montları hiç beğenmiyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Lora34i Takip Et Xper 5 Yaş: 18 , eig 100% 2 ay Bazılarını beğeniyorum. Mesela bu fotoraftaki yelek oldukça şık gözüküyor bence. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Sweet-Witch Takip Et Yoda Yaş: 25 2 ay Fiziğim iyi ama ben görünüş olarak sevemıyorm bunu kullanım bakımından saçma buluyorm Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 4 yorumu gör hicbisik 2 ay Aslında kombin çok önemli bence bu parçada keko gibi durmakla cool durmak arasında ince bir çizgi var Yorumla Sweet-Witch 2 ay Bencede ama daha çok çaba isteyen bi parça o yğzden gerek duymuyorm Yorumla hicbisik 2 ay Çok haklısın ben de düz seviyorum her şeyi bazıları bin tane takı takıyor ya çok şaşırıyorum nasıl bir azim ve nazım hal😂 Yorumla Sweet-Witch 2 ay Gerçekten o kadar uğraşamam sadece özel bir günse olablr zaten hayattan bıkmışım çabasız şık görünen parçalar lazm bana Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 27 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 431 görüş paylaştı. dışarıda kadın erkek çok fazla tercih ediliyor artık Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör hicbisik 2 ay Erkeklerde bilemedim kekolar çok giyiyor sanki😃 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 34 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 856 görüş paylaştı. bana çok kaba görünüyor boyle dozer geliyormuş gibi oluyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 21 , eig 64% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 352 görüş paylaştı. hepsini değiş ama bu tarzlar güzel duruyor Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Konuşmaaw Takip Et Xper 6 Yaş: 18 , eig 98% 2 ay Kolsuz olanları sevemiyorum :// Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör hicbisik 2 ay Olabilir ben de ilk beğenmemiştim ama her fikrim değiştiği için tersine döndü😃 Yorumla Konuşmaaw 2 ay 😀 olur öyle görseldeki gibi değil de kollu olanlar hoşuma gider Yorumla
Lemean Takip Et Yoda Yaş: 40 , eig 99% 2 ay Seviyorum, kullanıyorum, sıcak tutuyor.. Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör hicbisik 2 ay Kalın sweatshirtlerle çok güzel duruyor Yorumla
seyda028 Takip Et Guru Yaş: 27 , eig 97% 2 ay Yakışana yakışıyor ama benim tercihm değil Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 1 yorumu gör hicbisik 2 ay Evet geçenlerde birinde gördüm şaşırdım çok yakışmıştı Yorumla
Balhaatunn Takip Et Guru Yaş: 20 , eig 100% 2 ay İlk defa bu sene beğendim alırım belki Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Ghost_King Takip Et Yoda Yaş: 36 , eig 100% 2 ay Şişme olan hiç bir şeyi sevmiyorum 😀 Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eig 99% 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 3,2b görüş paylaştı. Ben beğeniyorum Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
lokomotif-portakal Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Alışveriş & Hediyeler konusunda 897 görüş paylaştı. Kilolu gösteriyor bana kalırsa Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
primadonna_girl Takip Et Bilge Yaş: 19 , eig 99% 2 ay Hiç beğenmedim Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
Hulyayaman00 Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eig 89% 2 ay Evet ama pahalı oldu Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 39 , eig 99% 2 ay no now Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum Yorumla 2 yorumu gör hicbisik 2 ay Neden Yorumla nullmosaic 2 ay ya gününden içim ısınmadışişme olmaması iyi olur..yelek severim.. zateni şöför birisiyim, kollarom rahatken göğsüm sıcak olmalı.. giyim tarzında olmazsa olmazımdır.. Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 24 , eig 94% 2 ay Hayır Beğen Sevdim Yardımcı Eğlenceli Katılmıyorum 1 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Görüş
14Görüş
Evet hoş
Ben pek beğenmiyorum ya bazıları aşırı şişme oluyor. Dolabımda 3-4 tane var en son ne zaman giydiğimi bile hatırlamıyorum
Sevmiyorum , bir tane alacağım mecbur bu havada güzel oluyor özellikle sabah ve akşam
Şişme yelekleri seviyorum fakat şişme montları hiç beğenmiyorum
Bazılarını beğeniyorum. Mesela bu fotoraftaki yelek oldukça şık gözüküyor bence.
Fiziğim iyi ama ben görünüş olarak sevemıyorm bunu kullanım bakımından saçma buluyorm
Aslında kombin çok önemli bence bu parçada keko gibi durmakla cool durmak arasında ince bir çizgi var
Bencede ama daha çok çaba isteyen bi parça o yğzden gerek duymuyorm
Çok haklısın ben de düz seviyorum her şeyi bazıları bin tane takı takıyor ya çok şaşırıyorum nasıl bir azim ve nazım hal😂
Gerçekten o kadar uğraşamam sadece özel bir günse olablr zaten hayattan bıkmışım çabasız şık görünen parçalar lazm bana
dışarıda kadın erkek çok fazla tercih ediliyor artık
Erkeklerde bilemedim kekolar çok giyiyor sanki😃
bana çok kaba görünüyor boyle dozer geliyormuş gibi oluyor
hepsini değiş ama bu tarzlar güzel duruyor
Kolsuz olanları sevemiyorum ://
Olabilir ben de ilk beğenmemiştim ama her fikrim değiştiği için tersine döndü😃
😀 olur öyle görseldeki gibi değil de kollu olanlar hoşuma gider
Seviyorum, kullanıyorum, sıcak tutuyor..
Kalın sweatshirtlerle çok güzel duruyor
Yakışana yakışıyor ama benim tercihm değil
Evet geçenlerde birinde gördüm şaşırdım çok yakışmıştı
İlk defa bu sene beğendim alırım belki
Şişme olan hiç bir şeyi sevmiyorum 😀
Ben beğeniyorum
Kilolu gösteriyor bana kalırsa
Hiç beğenmedim
Evet ama pahalı oldu
no now
Neden
ya gününden içim ısınmadı
şişme olmaması iyi olur..
yelek severim.. zateni şöför birisiyim, kollarom rahatken göğsüm sıcak olmalı.. giyim tarzında olmazsa olmazımdır..
Hayır