Alışveriş & Hediyeler Şişme yelekleri beğeniyor musunuz? hicbisik Takip Et Xper 6 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Ben eskiden hiç beğenmezdim ama alışveriş uygulamalarında görünce hoşuma gitti eşofmanlarla falan tarz duruyor. Tabii yine baya ince olmak gerekiyor bence cool durması için minyon bodurlarda tüpçü gibi duruyor Şişme yelekleri beğeniyor musunuz? Cevapla Alışveriş Soruları Fal Soruları Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Ben beğeniyorum 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Ben pek beğenmiyorum ya bazıları aşırı şişme oluyor. Dolabımda 3-4 tane var en son ne zaman giydiğimi bile hatırlamıyorum 1 0 Yorumla
kimleraldı Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Sevmiyorum , bir tane alacağım mecbur bu havada güzel oluyor özellikle sabah ve akşam 1 0 Yorumla
8Lilith8 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Şişme yelekleri seviyorum fakat şişme montları hiç beğenmiyorum 1 0 Yorumla
Lora34i Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Bazılarını beğeniyorum. Mesela bu fotoraftaki yelek oldukça şık gözüküyor bence. 1 0 Yorumla
lenii Takip Et Master Yaş: 38 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 927 cevap paylaştı. bana çok kaba görünüyor boyle dozer geliyormuş gibi oluyor 1 0 Yorumla
Sweet-Witch Takip Et Yoda Yaş: 28 +1 yıl Fiziğim iyi ama ben görünüş olarak sevemıyorm bunu kullanım bakımından saçma buluyorm 0 4 Yorumla hicbisik +1 yıl Aslında kombin çok önemli bence bu parçada keko gibi durmakla cool durmak arasında ince bir çizgi var Yorumla Sweet-Witch +1 yıl Bencede ama daha çok çaba isteyen bi parça o yğzden gerek duymuyorm Yorumla hicbisik +1 yıl Çok haklısın ben de düz seviyorum her şeyi bazıları bin tane takı takıyor ya çok şaşırıyorum nasıl bir azim ve nazım hal😂 Yorumla Sweet-Witch +1 yıl Gerçekten o kadar uğraşamam sadece özel bir günse olablr zaten hayattan bıkmışım çabasız şık görünen parçalar lazm bana Yorumla
HinchAmarillo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl dışarıda kadın erkek çok fazla tercih ediliyor artık 0 1 Yorumla hicbisik +1 yıl Erkeklerde bilemedim kekolar çok giyiyor sanki😃 Yorumla
BiBusesin Takip Et FenomenGuru Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 936 cevap paylaştı. Evet hoş 1 0 Yorumla
Konuşmaaw Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Kolsuz olanları sevemiyorum :// 0 2 Yorumla hicbisik +1 yıl Olabilir ben de ilk beğenmemiştim ama her fikrim değiştiği için tersine döndü😃 Yorumla Konuşmaaw +1 yıl 😀 olur öyle görseldeki gibi değil de kollu olanlar hoşuma gider Yorumla
Lemean Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Seviyorum, kullanıyorum, sıcak tutuyor.. 0 1 Yorumla hicbisik +1 yıl Kalın sweatshirtlerle çok güzel duruyor Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Yakışana yakışıyor ama benim tercihm değil 0 1 Yorumla hicbisik +1 yıl Evet geçenlerde birinde gördüm şaşırdım çok yakışmıştı Yorumla
ANGAY Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 67% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 358 cevap paylaştı. hepsini değiş ama bu tarzlar güzel duruyor 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Torbacı yeleği 😂 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Güzel duruyor. 1 0 Yorumla
nullmosaic Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl no now 0 2 Yorumla hicbisik +1 yıl Neden Yorumla nullmosaic +1 yıl ya gününden içim ısınmadışişme olmaması iyi olur..yelek severim.. zateni şöför birisiyim, kollarom rahatken göğsüm sıcak olmalı.. giyim tarzında olmazsa olmazımdır.. Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,3b cevap paylaştı. Beğeniyorum 1 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,2b cevap paylaştı. beğenmiyorum 1 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,5b cevap paylaştı. Beğenmiyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Ben beğeniyorum
Ben pek beğenmiyorum ya bazıları aşırı şişme oluyor. Dolabımda 3-4 tane var en son ne zaman giydiğimi bile hatırlamıyorum
Sevmiyorum , bir tane alacağım mecbur bu havada güzel oluyor özellikle sabah ve akşam
Şişme yelekleri seviyorum fakat şişme montları hiç beğenmiyorum
Bazılarını beğeniyorum. Mesela bu fotoraftaki yelek oldukça şık gözüküyor bence.
bana çok kaba görünüyor boyle dozer geliyormuş gibi oluyor
Fiziğim iyi ama ben görünüş olarak sevemıyorm bunu kullanım bakımından saçma buluyorm
Aslında kombin çok önemli bence bu parçada keko gibi durmakla cool durmak arasında ince bir çizgi var
Bencede ama daha çok çaba isteyen bi parça o yğzden gerek duymuyorm
Çok haklısın ben de düz seviyorum her şeyi bazıları bin tane takı takıyor ya çok şaşırıyorum nasıl bir azim ve nazım hal😂
Gerçekten o kadar uğraşamam sadece özel bir günse olablr zaten hayattan bıkmışım çabasız şık görünen parçalar lazm bana
dışarıda kadın erkek çok fazla tercih ediliyor artık
Erkeklerde bilemedim kekolar çok giyiyor sanki😃
İlk defa bu sene beğendim alırım belki
Şişme olan hiç bir şeyi sevmiyorum 😀
Evet hoş
Kilolu gösteriyor bana kalırsa
Kolsuz olanları sevemiyorum ://
Olabilir ben de ilk beğenmemiştim ama her fikrim değiştiği için tersine döndü😃
😀 olur öyle görseldeki gibi değil de kollu olanlar hoşuma gider
Seviyorum, kullanıyorum, sıcak tutuyor..
Kalın sweatshirtlerle çok güzel duruyor
Yakışana yakışıyor ama benim tercihm değil
Evet geçenlerde birinde gördüm şaşırdım çok yakışmıştı
hepsini değiş ama bu tarzlar güzel duruyor
Hayır
Torbacı yeleği 😂
Gayet güzel vede yakıştığını düşünüyorum
Güzel duruyor.
no now
Neden
ya gününden içim ısınmadı
şişme olmaması iyi olur..
yelek severim.. zateni şöför birisiyim, kollarom rahatken göğsüm sıcak olmalı.. giyim tarzında olmazsa olmazımdır..
Beğeniyorum
Modais gecsede evet
Hiç beğenmedim
Evet ama pahalı oldu
beğenmiyorum
Beğenmiyorum
Evet güzel oluyor
Evet
Hayır