Kış için mont/kaban almak istiyorum ama kararsız biriyim yapı olarak.. Nasıl, ne almam lazım, nelere dikkat etmeliyim?
Bakalım paramız yetecek mi hfbbjjg
Kış için mont/kaban almak istiyorum ama kararsız biriyim yapı olarak.. Nasıl, ne almam lazım, nelere dikkat etmeliyim?
Bakalım paramız yetecek mi hfbbjjg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Bütün uygulamalara baktım modaselvimden beğendim aldım yarın gelecek kendini mezurla ölç ölçülerine göre al güzel modeller var tavsiye ederim
boyum kısa, nasıl kaban tercih etmeliyim renk olarak da? Beyaz tenliyim
Ben bu güne kadar kırmızı bordo ve Benetton yeşil kullandım diz altı kullandım beyaz tenliyim bende şimdi artık dedim siyah olsun ilk kez siyah aldım ve boyu dahada uzun aldım pardesü gibi beyaz tenliysen her şey yakışır ben hep klasik sevmişimdir çok güzel yakisiyor
Benimde boyum kısa o yüzden uzun tercih ediyorum ki boyumu uzun göstersin çokta memnunum
boyu kısa olan kısa kaban alsın yazıyor her yerde, o yüzden kafam karıştı..
Bej rengi veya siyah düşünüyorum, bej daha klasik ve şık görünüyor ama hergün giymek için olur mu bilemiyorum.. kirlenir vs diye
Bende yıllardır beyaz istiyorum geçen sene de çok düşündüm beyaz kaban beyaz bot ama kirlencek biliyorum o yüzden almadım , boy kısa olunca kısa giyersen dahada kesiyor ama uzun alırsan hep zayıf hem uzun gösteriyor ben memnunum
yarın bulurum umarım güzel bir şeyler, fotoğraf atarım. Fikir paylaşman bana yardımcı olur 🙊
Umarım bulursun onca seçenek var çıkar elbet sana gore
sıcak tutan görünüşü güzel bi şey alman lazımmm :D para çok lazım en az 1000 tl 2000 tl montlar
Çok üşendim bugün, gitmedim.. 😁evet çook pahalı😥ve ben avm'den alacağım , orada daha da pahalı
Marka olması vb daha pahalı yapıyor, çok kaliteli olmasa da
pull bear da kanguru montlar var en son 700 küsürdü onlarda güzel bi bak istersen
2 Sweat 700-800 TL - 1 tane Mont 900-1500 TL - 1 tane Kaban 900-1700 TL - Eşofmanlar 2 tane 400-600
Ürünlerin fiyatları almış başını gitmiş. Bütçe sıkıntın varsa Dolap uygulamasına bakabilirsiniz. Bütçenize göre ürünler bulabileceğinizi düşünüyorum
Burada kim ne derse desin yapacak mısınız hele ki kararsızsanız 😂
gel beraber çıkalım :D
Ben tabiki
Kac paran var
3300
Yeterya artanla bana bile bisey alirsin
Çok pahalı ya, kıyamıyorum para vermeye ve garip olan millet nasıl her gün farklı kombin yapacak para buluyor bilmiyorum
Valla onu bazen bende soruyorum kendime 😁😁