Askerlik yerlerinin açıklanmasının ardından hazırlık telaşları başladı. Bir çok er, askere giderken neler alınması gerektiği konusunda araştırma yapmaya başladı. Askere giderken neler alınmalı? Kesinlikle almayı unutmayın dediğiniz neler var?
Alışveriş & Hediyeler konusunda 650 cevap paylaştı.
1 valiz içinde askeri tişört, askeri don, jilet, şampuan, havlu, çorap, ayakkabı 1 kaç çift onlar verir botu da onlar verir ama eşyalarına sahip çıkman gerekir askerde hırsızlık cok olur. Birde askeri pantolon da al. Küçük Bir not defteri siyah ve mavi penna, terlik te koy.
İlk çamaşır, termal atlet tayt, pijama, gunlük kıyafet tatil zamanı için, ilaclar varsa ilaç, tıraş takımı, tırnak makası, tarak , sampuan, yastık gidebilir mi bilmiyorum aklima nedense bunlar geldi.
Yani bazen askerler çikiyor diye duydum dışarı yani o zaman yeme içmeye inebiliyorlar sanırim ama siz yine de o merkezi arayin ya da konuşun bizzat. Allah sizi korusun inşallah su gibi geçer.
İç çamaşırı, sakal traşı için aletler, havlu, çorap, bornoz, kışlık mışlık, bi de cilt bakımı yapıyosan onları götürürsün.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çoğu malzemeyi veriyorlar sadece kışlık montunu giysileri götürsün hiçbir bakım malzemesi almasın sadece pudra ve krem yeterli gerisi full varmış kardeşim temmuzda gitti ordan biliyorum
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
Ben bir çok bakım ürünü aldım. Traş köpüğü, traş kolonyası, traş sonrası losyon, tırnak makası, havlu vs. Bunlar veriliyor mu?
Hepsi veriliyormuş hepsi tırnak makasını götür her ihtimaline karşı bir de fazla olması bakımından havlu tamamdır hepsini vermişler traş köpüğüyle kolonyayı jileti aylık veriyorlar sürekli
Herseyi veriyorlarmış sevgilim askerde Şu an o da Bi dünya şey götürdü hepsi elinde kaldı. Sadece pudra goturebilirsin güzel kaliteli bir jilet bide nemlendirici krem
Bir de verilen eşyalara sahip çık hirsizlik çok oluyor askeriyenin verdiği spor ayakkabıları bile çaldılar ilk günden su gibi git gel sevdiklerine kavuştursun allah