Hediye alacaksın sanırım. Kişiye göre değişir tabi ama çoğu erkek genelde maddi olarak değeri olan birşeyi hediye almaktansa manevi değeri tercih eder. Daha önce bana el yapımı bir bileklik vermişti kız arkadaşım. YouTube dan izleyerek yapmıştı. Bileklik kopana kadar yaklaşık 8 ay kullandım. Bana şuanda soracak olursan bu saatlerden mi hediye alınsın yoksa el yapımı olan mı diye? el yapımı bir şey yapıp vermesi benim için daha değerli olur derdim.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu saatler su geçirmiyor fakat saat olarak diyebilecegimiz piyasada alinabilecek en alt seviyedeki markalardan bu ikisi. Malzeme kalitesi çok iyi degil. Birkaç sene önce 150 lira civarıydı bunlar şimdi 700 lira yapmişlar. Alacağın kişi senin için ne konumda bilemem fakat bence bu saat markalari için 700 lira vermeye deymez. Ya bütçeni daha fazla artırıp iyi bir marka al ya da farklı bir hediye al bence.
Bu saatleri baktığın yerde saatlerin bilgileri yok mu? Çok bilinen yerde satılıyorsa orjinaldir. Trendyol güvenebilir saat hakkında soru sorabilirsin. Tercih olarak kararsız kaldıysan. Alacağın kişinin karekterine bağlı
Balık, yengeç, akrep: ise siyah olanı sevecektir.
ikizler, kova, terazi: Görselde ki ilk saat hoşuna gider.