Güncellemeler
+1 yıl
Bu site kitap okuma özürlü insanların çoğunlukta olduğu bir uygulama mı acaba 🤔 kitap ile ilgili soru sorunca yorum yazan insan sayısı yok denecek kadar az maalesef
Bir daha asla bu siteden kitap almam dediğiniz bir kitap sitesi var mı? Ona göre uzak durayım alırken 😀
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Kıtapyurdu dısında hangi siteden sipariş etsem sorun yasadım bide trendyol var bak oda sorunsus getırdı
Trandyol çok fark koyuyor. 78 liralık kitap 117 TL trandyol da. Her üründe çok fark koyuyor fiyat olarak. Kitap yurdu ekşi de de baktım çoğu kişi memnun. BKM de 78 TL olan kitap kitap yurdunda 84 TL. Az bir fark var ama BKM çok geç gönderiyor diye baya şikayet var. Kitap yurdu ve idefix daha çok tercih ediliyor galiba benim tahminimce
İdefix i hiç denemedim siz hic sipariş ettiniz mi
Yok ben kitapseçten alıyordum hiç sorun yaşamadım şimdiye kadar. Bugün de BKM yi denedim bakalım ne olacak. Ben neresi ucuz olursa kitap fiyatı o siteyi tercih ediyorum daha çok. Ama bunun için yorumlara da bakıyorum. Site ne derece güvenilir diye. Al sat kitaptan alacaktım mesela site çöktü 3 gündür ulaşım yok vazgeçtim almaktan.
Ben bi defa kıtap secten sıparıs verdım 2 haftada gelmedi sonrada urunu gönderemiyoruz deyıp paramı ıade ettıler
Bilmem ben bir defa yanlış kitap aldım kendim kitapseçten iade etmek istedim. Başka kitap alacağım dedim. Bana dediler ki paranızı mı verelim yoksa indirim kuponu mu İstersiniz. Ben de indirim kuponu tanımlayın dedim. O kuponla istediğim kitabı aldım. Daha önce şikayet vara bu kitapseç sitesini de indirim kuponunu tanımlamıyor diye şikayet etmişim ama 😀 şikayet sonrası tanımlanmış. 😀 Şikayetvarı seviyorum bu yüzden 😀
@Kitapkurdu122333 kitap bugün geldi 😀
Kitapyurdu ve Dr iyi kardeşim
İdefix te fena değil
Aynen bu üçü üzerinde genelde yorumlar olumlu
Kitap yurdu
Evet çoğu kitap yurdu diyor
Kitapyurdu
Kitap yurdu diyor herkes ilginç 🤔 ama BKM de daha ucuza adam aynı kitabı
Nadir kitap hızlı bkm berbat
Deme öyle BKM den aldım bugün 😀
Biraz geç gelebilir 🥲
Acelem yok ya gelsin de geç gelsin. Müşteri hizmetlerini aradım dedim çok şikayet var acil gönderilmesi için not düşün 😀
Kitap bugün geldi 😀
Hayırlı olsun:)
Teşekkür ederim 😇