Alışveriş & Hediyeler Bir çantaya 260 tl verilir mi? Sizce hangi rengi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Trendyolda bi canta begendim normal omuz çantası sizce 260 tl cokmu yoksa normal mi? Hangi rengi daha güzel Verilir güzel Verilmez Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Bir çantaya 260 tl verilir mi? Sizce hangi rengi? Cevapla Trendyol Soruları Güzellik Soruları Tren Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Verilir güzel bence 0 0 Yorumla
Hafız__ Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Ablamda da var bu çantadan yumuşak sarılıp uyuyorum bazen 😂 1 0 Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl veririm daha fazla da veririm ama buna asla vermem mesela 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla merakettimmişte +1 yıl çünkü bana göre kötü Yorumla
yksgeliyorr2023 Takip Et Xper 1 Yaş: 21 +1 yıl Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu çantaya 10 TL bile verilmez , daha güzel çantalar var bu ne kanka 0 0 Yorumla
Nöropsikolog Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Hırkaya 1200 vermeyi düşünüyorum 😬 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Verilir güzel bence
Ablamda da var bu çantadan yumuşak sarılıp uyuyorum bazen 😂
veririm daha fazla da veririm ama buna asla vermem mesela
Neden
çünkü bana göre kötü
Zevkler ve renkler tartışılmaz ama bu çantaya 10 TL bile verilmez , daha güzel çantalar var bu ne kanka
Iğrenc bi canta. 50 tl bile vermem
Hırkaya 1200 vermeyi düşünüyorum 😬
Bu ne dostum y apskjx
Güzelmiş beğendim
Çok kötü