Sanırım bende bu modelden satın alabilirim. Montları araştırdım. Northface, QuickSilver, Colombia gibi markaların modelleri 4-5 bin civarında. Ve gerçekten çok şıklar.
Yalnız senin dediğin bu 2400 Dekatlondaki model hem spor hem normal tarzda giyilebilir. Kullanıcı yorumları olumlu. Üretim aşamaları çok başarılı. Ve fiyat olarak yarı yarıya daha ucuz.
Seçimim büyük olasılıkla Dekatlon ve bu model olacak. 🍀🤝
Evet pahalı oldugu için colombia gibi markalar bende bunu tercih ettim iki gündür giyerim. burası gece eksi 1 filan oluyor altıma bi ince yazlik gömlek. giyiyorum çıkıyorum bana mısın demiyor.
Sitede tükenmiş. Yıl sonuna kadar gelirse alırım. Bir tane var bende kayak montu, hafif, soğuk havalarda dediğin gibi kullanıl yönünden çok rahatlık sağlıyor. Şu anda da gereksinim duyuyorum balık avlarken sıkıntı olacak soğuk havada. Fiyat/performans ürünü.
Zaten genel olarak Dekatlon ürünleri kullanıyorum yıllardır genel olarak ürünlerin büyük kısmı başarılı.
decathlon bildiğim kadarıyla kaz tüyü kullanmıyor bildiğim kadarıyla tavsiye etmem. yağmurluk rüzgarlık olsa olabilir ama kışın coloumbia, the north face tavsiye ederim nike ta kaz tüyü kullanıyordu heralde.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 551 cevap paylaştı.
Şişme mont alırsan ve içindeki elyafta kaz tüyü ise korur. Kaşe mont çok soğukta korumaz. Önemli olan fiyatı değil, önemli olan mont dikim aşamısın da iken kullanılan tekstil malzemeleri.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Elyaflar ucuz ama kaz tüyleri pahalı 5 bin tl asaga yok
amg 2.400 tlyemont alsam herhalde kira ödemezdim dışarda bankta geçirirdim bu yılı çünkü 2.400tllik lanet olası montum beni kkorumalı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Montların sıcaklık dayanımı genellikle üzerinde yazar. Fiyata endeksli değildir.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Parasına değil de neyden yapıldığına bakman daha yardımcı olur sana
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
2.400 tl olmasıyla -20 derece arasında ki bağlantıyı çözersek sorunuda cevaplicaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
reis instegrama gir tamamı replika norf face montlar var 400 500 tl bisi onlar kalin oluyo icinede 1 termal tisort ustune 2 tane tisort daha onun ustunede guzel sade bi siwit ve kolye takip hem soguktan korunup hem paradan tasarruf edebilirsin :)