Bu sabah evde kahvaltı edecek bir şey bulamadım. Ben de sanal marketten söyledim. Hemen geldi. Gerçekten çok rahat oluyor.

Bu sabah evde kahvaltı edecek bir şey bulamadım. Ben de sanal marketten söyledim. Hemen geldi. Gerçekten çok rahat oluyor.

Ne zaman böyle bir şey yaşasam kendimi tutuyorum, eğer markete yumurta almaya gidersem bir sepet dolusu kahvaltılık vs ile dönüyorum, bu yüzden aç karnına markete gitmiyorum sanal marketten de hiç alışveriş yapmadım, genelde öğle yemeğiyle kahvaltıyı birleştirip hatay usulü döner söylüyorum. Soba borusu aşırı bol soslu. Döneri ıslak hamburger gibi servis edilebilir mi? Bence güzel olur herkes sevmeyebilir ama ben seveceğini umuyorum.
Genelde söylüyorum üstelik usenmeden yatakta yata yata ne var ne yok diye market uygulamasından kontrol ediyorsun hiç uğraşmadan evine kadar getiriyorlar büyük kolaylık zaten yaklaşık 3-4 senedir kullanıyorum sadece bence tek sorunu kredi kartıyla olması 🤦♂️
Cevap
5Cevap
#selamgençlik 🍀🍀
⭐ Biz sıradan vatandaş olarak bi önceki günden kendi buzdolabımızla iletişim kurup ertesi güne tedarikli hareket ediyoruz.⭐😃😃😃😃
#tubasueda 🍀🍀
Evet genellikle sanal alışveriş yapıyorum ama hafta sonu ya da içi kendim de alınacaklar olunca alıyorum ya.. Keyifli günler..
gerek y0k sanala atlar bisiklete gider alırım ne gerekiyrsa
Evde kahvaltı edicek bir şey olmadığında bizim için yok demektir
En sevdiğim aktivite😁Bi tıkla kapımda valla çok iyi
Öyle alışkanlığım yok
Gidip almak daha mantıklı
Markete gitmeye üşeniyorsam kullanıyorum
Evet yaptım birkaç defa ozdilekten
Aç kalıyorum ✌🏻
Üşenirim ben
Yok almammm
Evet var
Bizim burada yok