Alışveriş & Hediyeler Çeyiz için Schafer mı, Korkmaz mı? xcybeell Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Çeyiz seti için hangisi daha iyi ve kullanışlıdır Schafer Korkmaz Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Çeyiz için Schafer mı, Korkmaz mı? Cevapla Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Korkmaz bence 0 0 Yorumla
deli_xatûn Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Korkmaz daha iyi Yengem schaferin tencerisini almisti cami patladi 2 sinin yemek yaparken 1 5 Yorumla xcybeell +1 yıl Hadi ya Yorumla deli_xatûn +1 yıl Aynenn korkmaz uzun ömürlü bide iyi kullanirsan seni bile gömer😂 Yorumla xcybeell +1 yıl Dün schafer almam dışında hiçbir sorun yok hhahh Yorumla deli_xatûn +1 yıl Haddii insallah iyi cikar ya Yorumla xcybeell +1 yıl Amiiinn Yorumla
PandaRiza Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 96% +1 yıl Korkmaz varken diğerlerinin esamesi okunmaz 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evlenecek birini buldunuz çeyizi kaldı😂 0 4 Yorumla xcybeell +1 yıl E belki var hahah Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Hep birileri olur düzgün evlenecek biri var mı o mesele Yorumla xcybeell +1 yıl Sigara alkol yok namazı var vicdanlı kriter yeterli mi sence yoksa birşeyler de olsa kötü olmazdı dermiydinnn Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nasıl yani Yorumla
AleynaDerenoğlu Takip Et Master Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Schafer 0 4 Yorumla xcybeell +1 yıl Kullandınız mı hiç Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Yani evdeki mutfak robotları o markaydı sanırım memnunuz Yorumla xcybeell +1 yıl Teşekkürleeer Yorumla AleynaDerenoğlu +1 yıl Rica ederimmm Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Karaca 1 12 Yorumla xcybeell +1 yıl Seçeneklerde karaca yok hahahaha Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Farkındayım heralde , sana en güzelini söyledim Yorumla xcybeell +1 yıl Çok tatlısın Yorumla DahabellideğilVI +1 yıl @aiseee ayişe yeter artık kaç ay oldu anladım küstün merak ediyorum seni yaz artık iyi misin ne oldı yeter azıcık bana değer verdiysen konuş Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DahabellideğilVI 😄 Yorumla DahabellideğilVI +1 yıl İyi misin Yorumla DahabellideğilVI +1 yıl @aiseee? Yorumla DahabellideğilVI +1 yıl Döner misin bana konuşmamız gerekiyor Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @DahabellideğilVI Komik olma bu kadar Yorumla DahabellideğilVI +1 yıl Ayişe komikliğni bırak mesaj atar mısın diyeceğimi diyim sonea istediğin olsun Yorumla DahabellideğilVI +1 yıl Senle konuşmamız gerek sadece dinle beni lütfen Yorumla DahabellideğilVI +1 yıl @aiseee Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Korkmaz 0 1 Yorumla xcybeell +1 yıl Tencerelerinin iyi olduğunu duydum Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Korkmaz bence
Korkmaz daha iyi Yengem schaferin tencerisini almisti cami patladi 2 sinin yemek yaparken
Hadi ya
Aynenn korkmaz uzun ömürlü bide iyi kullanirsan seni bile gömer😂
Dün schafer almam dışında hiçbir sorun yok hhahh
Haddii insallah iyi cikar ya
Amiiinn
Korkmaz varken diğerlerinin esamesi okunmaz
Evlenecek birini buldunuz çeyizi kaldı😂
E belki var hahah
Hep birileri olur düzgün evlenecek biri var mı o mesele
Sigara alkol yok namazı var vicdanlı kriter yeterli mi sence yoksa birşeyler de olsa kötü olmazdı dermiydinnn
Nasıl yani
Schafer
Kullandınız mı hiç
Yani evdeki mutfak robotları o markaydı sanırım memnunuz
Teşekkürleeer
Rica ederimmm
Korkmaz
Korkmaz bence
Korkmaz.
Karaca
Seçeneklerde karaca yok hahahaha
Farkındayım heralde , sana en güzelini söyledim
Çok tatlısın
@aiseee ayişe yeter artık kaç ay oldu anladım küstün merak ediyorum seni yaz artık iyi misin ne oldı yeter azıcık bana değer verdiysen konuş
@DahabellideğilVI 😄
İyi misin
@aiseee?
Döner misin bana konuşmamız gerekiyor
@DahabellideğilVI Komik olma bu kadar
Ayişe komikliğni bırak mesaj atar mısın diyeceğimi diyim sonea istediğin olsun
Senle konuşmamız gerek sadece dinle beni lütfen
@aiseee
Korkmaz
Tencerelerinin iyi olduğunu duydum
Korkma celikkkk
Bence Karaca