Alışveriş & Hediyeler Bir sürü eşyam var, hepsini dolap uygulamasından satsam kar eder miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor Bir tane bilgisayar yazicim da var bir kere kullandim sadece toneri bitti. Daha kutusunda 600 tl satsam kar eder miyim kiyafet ve kitaplarim da var. Güncellemeler+1 yıl Super soru icin tesekkkur ederim hayri Güncellemeler+1 yıl ¿ Kizlarsoruyor Bir sürü eşyam var, hepsini dolap uygulamasından satsam kar eder miyim? Cevapla Bilgisayar Soruları Uygulama Soruları Eşya Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
Seyyah1453 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 48% +1 yıl dolap letgo değerine yakın kar edecek kadar koyarsan kar edersin yardımcı olurum :) 0 5 Yorumla Seyyah1453 +1 yıl satacak nelerin var kız :) Yorumla Soran +1 yıl Bir fakir dik süpürgeBir bilgisayar laptop acerBir yazıcıBir j7 cep telefonuBir sürü yks ders kitabıTekstilde fazladan kalma etiketli hic giyilmemis erkek pantolonlariBir montVs. Yorumla Seyyah1453 +1 yıl Erkek pantolonları beden nediralabilirim Yorumla Soran +1 yıl Daha bakmadim Yorumla Seyyah1453 +1 yıl yks kitaplar durumu nasıl onlarla da ilgilenirim Yorumla
ferda500 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ya aslinda biraz kitleye ihtiyacin var takipçin olmssi falan gerek uzun bir sürec oluyor 0 0 Yorumla
İçimdekisesdiyorkii Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl Edersin tabi kullanmayıp evde eskiyecegine hem başkasının işine yarar hem senin işine 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Dolap uygulamasında baya satış yapmıştım. Giymediğim kıyafetleri 0 0 Yorumla
kingkong321 Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 70% +1 yıl Yazıcıyı ben almak isterim hangi şehirdesin 0 0 Yorumla
girllfromnowhere Takip Et Xper 1 Yaş: 28 +1 yıl edersin ama dikkat et dolandırıcılık çok oluyor 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasil mesela? Yorumla Soran +1 yıl Aydinlatir misin? Yorumla girllfromnowhere +1 yıl yani ürünü gönderirsin atıyorum pantolon satarsın kadın bana tişört geldi der iade ister gibi gibi Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1b cevap paylaştı. edersin hadi sat 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,6b cevap paylaştı. Kar else edersin 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
dolap letgo değerine yakın kar edecek kadar koyarsan kar edersin yardımcı olurum :)
satacak nelerin var kız :)
Bir fakir dik süpürge
Bir bilgisayar laptop acer
Bir yazıcı
Bir j7 cep telefonu
Bir sürü yks ders kitabı
Tekstilde fazladan kalma etiketli hic giyilmemis erkek pantolonlari
Bir mont
Vs.
Erkek pantolonları beden nedir
alabilirim
Daha bakmadim
yks kitaplar durumu nasıl onlarla da ilgilenirim
Ya aslinda biraz kitleye ihtiyacin var takipçin olmssi falan gerek uzun bir sürec oluyor
Edersin tabi kullanmayıp evde eskiyecegine hem başkasının işine yarar hem senin işine
Dolap uygulamasında baya satış yapmıştım. Giymediğim kıyafetleri
Yazıcıyı ben almak isterim hangi şehirdesin
edersin ama dikkat et dolandırıcılık çok oluyor
Nasil mesela?
Aydinlatir misin?
yani ürünü gönderirsin atıyorum pantolon satarsın kadın bana tişört geldi der iade ister gibi gibi
Istersen yardimci olabilirim
Edebilirsiniz.
Sat tabii kü
edersin hadi sat
Guzel olurr
Resimleri yok mu hiç esyalarin
Edersin
masa var mı
Dene sansini
Kar else edersin
Edersin sat