Alışveriş & Hediyeler Yengenize tektaş aldım, beğenir mi? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Çok heyecanlıyım Güncellemeler+1 yıl Canım sıkılıyordu trolleyim dedim evlenecek kadar delirmedim fghjk Güncellemeler+1 yıl https://www.hizliresim.com/iejuqhy Yengenize tektaş aldım, beğenir mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Beğenir güzel bir hediye 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Troll kanka soru fgh u Barış_LonelyForever +1 yıl Gerçek sandım kanka neyse bir gün alırsın belki sdjsdsdj Soran +1 yıl Delirmedim henüz dghj u Barış_LonelyForever +1 yıl Gerçi ekonomiyi düşündüm de almasan daha iyi sdjsd Soran +1 yıl Şimdiden alıp saklamak lazım gelecek için fghj
Yaban00 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl İstemeye benide götür. Troolllllll yüzük ve gelin adayı ile 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Hiçbiri yok ki :( Yorumla Yaban00 +1 yıl Troll dedimya bende. Yorumla Soran +1 yıl Gözümden kaçmış Yorumla
selamnaberkanka Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Pastasının içine koy. Asskkdfkf 2 11 Yorumla Soran +1 yıl Yesin sonra aynen hihi Yorumla selamnaberkanka +1 yıl Ondan değerli mi len. Yesin tabi. Yorumla Soran +1 yıl O kim fggb Yorumla selamnaberkanka +1 yıl Sen sprey olduğuna göre o oda oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Güzel bakış açısı Yorumla selamnaberkanka +1 yıl Yıldızım nerede? Yorumla Soran +1 yıl Yıldız? Yorumla selamnaberkanka +1 yıl Yıldızlı Pekiyi? Yorumla Soran +1 yıl Oldu mu Yorumla selamnaberkanka +1 yıl Hı oldu kanki ajdsjjf Yorumla Soran +1 yıl Senin için bu kadar önemliyse diğer sorularıma yaz eig seçim ghjj Yorumla
merakettimmişte Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl bilmem beğenir herhalde ben tek taş değil baget beğendiğim için hoş gelmedi gözüme 0 0 Yorumla
Gelbebeim Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Gayet hoş beğenir 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Troll soru fghj Yorumla Gelbebeim +1 yıl Olsun evlenme niyetin var herhalde kdjdkdmddlkd Yorumla Soran +1 yıl Neden babamdan istemeye mı geleceksin fghj Yorumla Gelbebeim +1 yıl Evet şu an müsaitse gelebilirim Yorumla Soran +1 yıl Hepsi uyuyor ffgg Yorumla Gelbebeim +1 yıl Tühh kaçmaya ne dersin Yorumla Soran +1 yıl Olmaz telli duvakli gelin olacağım Yorumla Gelbebeim +1 yıl Ben de o kadar para yok nasil yapicaz onu Yorumla
dgsfs Takip Et Xper 5 Yaş: 23 +1 yıl daha küçük olsaydın kafam kadarmış taşı 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla
BloodyGamer Takip Et Mentor Yaş: 35 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,9b cevap paylaştı. Hayırlı olsun. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Fiyatı nedir 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Bilmem ben almadim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aldım yazmışsın Yorumla Soran +1 yıl Başlık ilgi çeksin diye öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Beğenir güzel bir hediye
Troll kanka soru fgh
Gerçek sandım kanka neyse bir gün alırsın belki sdjsdsdj
Delirmedim henüz dghj
Gerçi ekonomiyi düşündüm de almasan daha iyi sdjsd
Şimdiden alıp saklamak lazım gelecek için fghj
İstemeye benide götür. Troolllllll yüzük ve gelin adayı ile
Hiçbiri yok ki :(
Troll dedimya bende.
Gözümden kaçmış
Pastasının içine koy. Asskkdfkf
Yesin sonra aynen hihi
Ondan değerli mi len. Yesin tabi.
O kim fggb
Sen sprey olduğuna göre o oda oluyor.
Güzel bakış açısı
Yıldızım nerede?
Yıldız?
Yıldızlı Pekiyi?
Oldu mu
Hı oldu kanki ajdsjjf
Senin için bu kadar önemliyse diğer sorularıma yaz eig seçim ghjj
bilmem beğenir herhalde ben tek taş değil baget beğendiğim için hoş gelmedi gözüme
Beğenmezse sat rakıya yatır
Gayet hoş beğenir
Troll soru fghj
Olsun evlenme niyetin var herhalde kdjdkdmddlkd
Neden babamdan istemeye mı geleceksin fghj
Evet şu an müsaitse gelebilirim
Hepsi uyuyor ffgg
Tühh kaçmaya ne dersin
Olmaz telli duvakli gelin olacağım
Ben de o kadar para yok nasil yapicaz onu
daha küçük olsaydın kafam kadarmış taşı
Anlamadım