Alışveriş & Hediyeler Teknolojik aletler aktüel marketlerden alınır mı? AlışverişdelisiDoli Takip Et FenomenXper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor BİM, A101 gibi yerlerden teknolojik alet alınır mı telefon gibi? Teknolojik aletler aktüel marketlerden alınır mı? Cevapla Telefon Soruları Market Soruları A101 Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 17,5b cevap paylaştı. Almam ben 1 0 Yorumla
Teόmάń Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Alınır neden alınmasın? Marka değeri olarak BİM ve A101 i küçümsemeyin Türkiye'nin en değerli şirketlerinden birileri bunlar. 1 0 Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl aldım, bir sorun yaşamadım , ürünün markesi kalitsi güzel se neden almayım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Çok aşırı pahalı geliyor örnek vereyim dün şarj cihazı lazım oldu A101 de 99,95 TL migros ta 39.90 TL 1 0 Yorumla
Grininellitonu35 Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Hayır almam Teknoloji marketlerindeki fiyatlarla karşılaştırıyorum aynı Herhangi bir avantajı yok ise teknoloji marketlerden alırım 1 0 Yorumla
SevmekGuzel007 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Aslında gıda ve temizlik maddesi dışında bu marketlerde bu ürünlerin satılması sektöre büyük haksızlık. 0 0 Yorumla
Myystic Takip Et Master Yaş: 31 , eic 70% +1 yıl Ben almam. A101 motosiklet sattı, sattığı motosikletler alanların çoğunun elinde kaldı mesela. Telefon vs fark etmeksizin teknolojik alet almam. 0 0 Yorumla
ademmm59 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 97% +1 yıl kalite olarak geride kalmış ürünler satılıyor uzun ömürlü olmuyor maalesef maksat iş görsün 0 0 Yorumla
SimonRiley Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Alınır neden alınmasın ki bi farkı yok diğer teknoloji mağazalarına göre 0 0 Yorumla
Sonreglbükücü Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 35% +1 yıl Kulaklık almıştım iki senedir çalışıyor 1 0 Yorumla
SadecErkek Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Ben alınmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü bir sorun çıktığında MediaMarkt Teknosa gibi firmalar daha hızlı ve kesin bir çözüm ile karşınıza çıkıyor 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl 3 alet aldım kullanıyorum halen 2 yıl oldu 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 2,2b cevap paylaştı. Alınabilir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Almam ben
Alınır neden alınmasın? Marka değeri olarak BİM ve A101 i küçümsemeyin Türkiye'nin en değerli şirketlerinden birileri bunlar.
aldım, bir sorun yaşamadım , ürünün markesi kalitsi güzel se neden almayım
Çok aşırı pahalı geliyor örnek vereyim dün şarj cihazı lazım oldu A101 de 99,95 TL migros ta 39.90 TL
Hayır almam
Teknoloji marketlerindeki fiyatlarla karşılaştırıyorum aynı
Herhangi bir avantajı yok ise teknoloji marketlerden alırım
Aslında gıda ve temizlik maddesi dışında bu marketlerde bu ürünlerin satılması sektöre büyük haksızlık.
Ben almam. A101 motosiklet sattı, sattığı motosikletler alanların çoğunun elinde kaldı mesela. Telefon vs fark etmeksizin teknolojik alet almam.
kalite olarak geride kalmış ürünler satılıyor uzun ömürlü olmuyor maalesef maksat iş görsün
Alınır neden alınmasın ki bi farkı yok diğer teknoloji mağazalarına göre
Kulaklık almıştım iki senedir çalışıyor
Aklı olan almaz
Ne aldığına bağlı
şans olayı bu pek tavsiye etmem ama
Ben alınmaması gerektiğini düşünüyorum çünkü bir sorun çıktığında MediaMarkt Teknosa gibi firmalar daha hızlı ve kesin bir çözüm ile karşınıza çıkıyor
Niye alınmasın alınır
Paran varsa alınır bedava vermiyorlar
3 alet aldım kullanıyorum halen 2 yıl oldu
Usb almıştım sorun da yaşamadım
Bence alınmaz
Hayır alınmaz
Alınır neden olmasın
Alınmaz bence
alınır.
Alınabilir