Alışveriş & Hediyeler Marketten 3 parça aldım 101 lira tuttu. Çok pahalı değil mi her şey? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bir dardanel ton bir pringeles bir de gazoz aldım 101 lira tuttu 3 parça şey Güncellemeler+1 yıl Pahalı değil mi hersey demeje istedin lan by lkavye bshdhdb Marketten 3 parça aldım 101 lira tuttu. Çok pahalı değil mi her şey? Cevapla Market Soruları Pahalı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
yarikizyarierkek Takip Et Xper 6 Yaş: 63 , eic 100% +1 yıl senin durumun iyi anlasilan ya da bu dunyada yasamiyorsun nasil pahali degil gazoz dardanel ne? temel gidalar kira vs vs onlar ne olacak? nerede yasiyorsun sen? 0 1 Yorumla yarikizyarierkek +1 yıl belli ki parayi kazanip harcayan sen degilsin Yorumla
Kahraman1022185 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl fiyatlar çok pahalı , dün bir şampuana 70 tl ödeyince vay be dedim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kasa arkasimi yapiyon sen pahali degilmis mis mis 🤣🤣 0 1 Yorumla yarikizyarierkek +1 yıl aynen parayi veren kendi degil belli ki Yorumla
aloneman530 Takip Et Guru Yaş: 47 , eic 100% +1 yıl Artık her şey pahalı be alabildin mi bari rahatça 0 0 Yorumla
erkeksihayvan Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 893 cevap paylaştı. E hani pahalı değildi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
senin durumun iyi anlasilan ya da bu dunyada yasamiyorsun nasil pahali degil gazoz dardanel ne? temel gidalar kira vs vs onlar ne olacak? nerede yasiyorsun sen?
belli ki parayi kazanip harcayan sen degilsin
fiyatlar çok pahalı , dün bir şampuana 70 tl ödeyince vay be dedim
Kasa arkasimi yapiyon sen pahali degilmis mis mis 🤣🤣
aynen parayi veren kendi degil belli ki
Artık her şey pahalı be alabildin mi bari rahatça
E hani pahalı değildi
Pahalı evet
Çok azmış
Ekonomi bitik