Alışveriş & Hediyeler Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde giyim mağazası var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Giyim mağazası var mı. Ucuz vs olabilir sorun değil Güncellemeler+1 yıl Peki hazroda bildiğiniz falcı var mi 😂😂 olsa müthiş olur Diyarbakır'ın Hazro ilçesinde giyim mağazası var mı? Cevapla En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
mirxano Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Ben diyarbakirliyim hazroda çalıştım orada bir kassap var iamini unuttum yaninda mağaza var ama elbiseleri okadar iyi değil Hazro küçük yer 0 10 Yorumla Soran +1 yıl Evet hicbisey yok. Teşekürler bakacağım yine Yorumla mirxano +1 yıl Çarşısı küçük zaten o dolmuş durağı var ordan aşağı inersin sağda kalıyor mağaza istersen takip at Yorumla mirxano +1 yıl Muskaci olmaz mı 😊 Yorumla Soran +1 yıl Muskaci fal bakiyosa olur 😂 Yorumla mirxano +1 yıl Tanıdığım biri var ama bakıyor mu fal onu bilmiyorum lakin oldukça etkili yapıyor 😄 Yorumla Soran +1 yıl Yaa söyle nerde Yorumla mirxano +1 yıl Oda hazro ya yakın bir köyde Yorumla Soran +1 yıl Bilmediğim yere gidemem hazroda olsa giderdim Yorumla mirxano +1 yıl Hazronun tepede ki büyük cami imami da arkadaşım dir Yorumla Soran +1 yıl İmamı napiyim Yorumla
adararen Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yani merkezde var 1 21 Yorumla Soran +1 yıl Merkeze şu an gidemem ilçesindeyim mecbur Yorumla adararen +1 yıl Bir iki yer vardı oralara bak ama bulabileceğin bir şey olmaz diye dusunuyorum Yorumla Soran +1 yıl Teşekürler yardımcı olduğunuz için Yorumla adararen +1 yıl Rica ederim Hazro'lu musun sen Yorumla adararen +1 yıl Bu arada bir şey lazımsa merkezden gönderelim Yorumla Soran +1 yıl Çok teşekürler. Hayır tayinciyiz. Yorumla adararen +1 yıl Allah yardım etsin, memeketimiz güzel bir yer umarim sizde begenirsiniz. Yorumla Soran +1 yıl Merkez çok güzel. Çok beğendim ama Hazroda hicbişey yok 😅 Yorumla adararen +1 yıl maalesef, ilçelerden Eğil ilçemiz güzel oraya gidebilirseniz güzel yer. Merkeze gelirseniz misafirimiz olabilirsiniz isterseniz. Başımızın üstünde yeriniz var. Yorumla Soran +1 yıl Çok sağolun 😊 Yorumla adararen +1 yıl Sağlıcakla kalın.🙏🎈 Yorumla adararen +1 yıl Göreviniz ne bu arada. Yorumla Soran +1 yıl Enistem uzman. Onların yanına gelmiştim Yorumla adararen +1 yıl Haa anladim iyi bakalım. Allah yardımcıları olsun. Yorumla adararen +1 yıl Nerelisiniz aslen? Yorumla Soran +1 yıl Tokat Yorumla adararen +1 yıl Görmedim ama eminim güzel bir şehirdir.☺☺ Yorumla Soran +1 yıl Küçük ama güzel sehir. Umarım yolunuz duser Yorumla adararen +1 yıl Umarım inşallah, sizde umarim döndüğünüz zaman bizleri iyi hatırlarsınız Yorumla Soran +1 yıl Evet sıcakkanlı insanları 😊 Yorumla adararen +1 yıl Teşekkür ederiz güzel insan.🎈 Yorumla
DontJohn Takip Et Guru Yaş: 126 , eic 92% +1 yıl Hazro ne la 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Çok haklısıniz beyfendi. Bende hazroyu çözemedim 😅 Yorumla DontJohn +1 yıl Çözünce yaz Yorumla
Aşkmıbelkibirgün Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Okuyo musun 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ben diyarbakirliyim hazroda çalıştım orada bir kassap var iamini unuttum yaninda mağaza var ama elbiseleri okadar iyi değil Hazro küçük yer
Evet hicbisey yok. Teşekürler bakacağım yine
Çarşısı küçük zaten o dolmuş durağı var ordan aşağı inersin sağda kalıyor mağaza istersen takip at
Muskaci olmaz mı 😊
Muskaci fal bakiyosa olur 😂
Tanıdığım biri var ama bakıyor mu fal onu bilmiyorum lakin oldukça etkili yapıyor 😄
Yaa söyle nerde
Oda hazro ya yakın bir köyde
Bilmediğim yere gidemem hazroda olsa giderdim
Hazronun tepede ki büyük cami imami da arkadaşım dir
İmamı napiyim
Yani merkezde var
Merkeze şu an gidemem ilçesindeyim mecbur
Bir iki yer vardı oralara bak ama bulabileceğin bir şey olmaz diye dusunuyorum
Teşekürler yardımcı olduğunuz için
Rica ederim Hazro'lu musun sen
Bu arada bir şey lazımsa merkezden gönderelim
Çok teşekürler. Hayır tayinciyiz.
Allah yardım etsin, memeketimiz güzel bir yer umarim sizde begenirsiniz.
Merkez çok güzel. Çok beğendim ama Hazroda hicbişey yok 😅
maalesef, ilçelerden Eğil ilçemiz güzel oraya gidebilirseniz güzel yer. Merkeze gelirseniz misafirimiz olabilirsiniz isterseniz. Başımızın üstünde yeriniz var.
Çok sağolun 😊
Sağlıcakla kalın.🙏🎈
Göreviniz ne bu arada.
Enistem uzman. Onların yanına gelmiştim
Haa anladim iyi bakalım. Allah yardımcıları olsun.
Nerelisiniz aslen?
Tokat
Görmedim ama eminim güzel bir şehirdir.☺☺
Küçük ama güzel sehir. Umarım yolunuz duser
Umarım inşallah, sizde umarim döndüğünüz zaman bizleri iyi hatırlarsınız
Evet sıcakkanlı insanları 😊
Teşekkür ederiz güzel insan.🎈
Hazro ne la
Çok haklısıniz beyfendi. Bende hazroyu çözemedim 😅
Çözünce yaz
Okuyo musun
Hayır