En iyi airfryer markaları hangisi? Philips ve Xiaomi arasında kaldım ama Tefal'den de çok memnun olanlar. Farklı çok marka varmış siz neleri önerirsiniz? En iyi airfryer modelleri arasında en çok hangi markayı tavsiye edersiniz?

En iyi airfryer markaları hangisi? Philips ve Xiaomi arasında kaldım ama Tefal'den de çok memnun olanlar. Farklı çok marka varmış siz neleri önerirsiniz? En iyi airfryer modelleri arasında en çok hangi markayı tavsiye edersiniz?

Genelde bu aralar Türkiye’de bayağı moda olan bir şey almışken kalitelisini almak en mantıklı olanı bence tefal diğer iki markayı da alın çok ama Philips zaten bana oldum olası güven vermiyor diğeri de yani telefon teknoloji markası bununla alakası olmayan bir şey ama tefal markası yıllar önce de zaten kızartıcı bir şeyler filan çıkartıyordu yani baştan beri bu işin içinde Bu yüzden kesinlikle tefal

Bir tür mini fırın olarak bilinen airfryer, son zamanlarda mutfakların gözde ürünü oldu. Bu cihaz, sıcak hava dolaşımı teknolojisi sayesinde, yiyecekleri yağ kullanmadan veya çok az yağ kullanarak pişiriyor. Bence mükemmel bir kolaylık sağlıyor. Bu, yiyeceklerinizi daha sağlıklı bir şekilde pişirmeyi sağlıyor. Eğer bir airfryer almak istiyorsanız bu airfryer önerilerime kulak verin. En iyi airfryer modellerini listeledim, gelin hep birlikte bu listeye bakalım.

En iyi airfryer markaları arasında ilk sırada yer alan Philips Avance Collection Airfryer XXL HD9650, Philips'in en yeni ve en büyük airfryer modellerinden biridir. Philips Airfryer XXL, büyük miktarda yiyecek pişirmek için mükemmel bir seçenektir ve sağlıklı ve lezzetli yiyecekler hazırlamanıza yardımcı olacak birçok özellik sunar. Benim favori airfryer markamdır. Bence mağazaya gidip bir bakmalısın.

Yorumları iyi olan en iyi airfryer yorumlarına sahip olan bir diğer ürün, Karaca Air Pro Cook XL 2in1 Konuşan Airfryer’dır. Karaca Air Pro Cook XL 2in1 Konuşan Airfryer, sağlıklı ve lezzetli yiyecekler pişirmek için çok yönlü ve kullanımı kolay bir seçenektir. Hızlı airfryer markası arasında yer alır.

Tefal EY5018 Easy Fry & Grill Classic Airfryer, yiyeceklerinizi sağlıklı bir şekilde pişirmek için tasarlanmış bir cihaz. Bu airfryer, 1.2 kg'a kadar yiyecekler pişirebilir ve 5 farklı pişirme programı sunar. Airfryer, Tefal'in patentli Hot Air Technology teknolojisini kullanır. Bu teknoloji, yüksek sıcaklıkta hava dolaşımı sağlar ve yiyecekleri çevirerek pişirir, böylece yiyeceklerinizin dışı çıtır çıtır, içi ise yumuşak kalır. Bence airfryer alırken muhakkak bu ürüne de bakmalısınız.

Listenin dördüncü sırasında Xiaomi Mi Smart Air Fryer bulunuyor. Xiaomi Mi Smart Air Fryer’ı dijital bir dokunmatik ekranı ve Wi-Fi bağlantısı aracılığıyla akıllı telefonunuzdan kontrol edebilirsiniz. Xiaomi Home uygulamasını kullanarak cihazı uzaktan kontrol edebilir, farklı pişirme programları seçebilir, pişirme sıcaklığı ve süresini ayarlayabilirsiniz. Xiaomi Mi Smart Air Fryer, akıllı özellikleri ve kullanım kolaylığı ile sağlıklı ve lezzetli yiyecekler pişirmek için ideal bir seçenektir.

Arçelik FR 6032 A Resital, geleneksel kızartma yöntemlerine kıyasla daha sağlıklı bir seçenek sunar. Lezzetli yiyecekler pişirmek için ideal bir seçenektir ve kullanım kolaylığı sağlayan özellikleri ile oldukça popülerdir. FR 6032 A Resital, ısıtma elemanlarının üzerinde yer alan bir fan yardımıyla yüksek sıcaklıkta hava dolaşımı sağlar. Bu özellikle yiyecekler çıtır çıtır olur. Mağazaya gidip bir inceleyin derim.

Kullanışlı airfryer önerileri listemde son sırada Schafer Fit Oven Airfryer yer alıyor. Schafer Fit Oven Airfryer, 12 litrelik büyük bir kapasiteye sahip çok fonksiyonlu bir cihazdır. Bu cihaz, yiyeceklerinizi fırında pişirmenize, ızgaralamanıza, kızartmanıza ve hatta dehidre etmenize olanak tanır. Schafer Fit Oven Airfryer, büyük kapasitesi, çok fonksiyonlu özellikleri ve kullanım kolaylığı sayesinde sağlıklı ve lezzetli yemekler pişirmek için incelemeniz gereken bir cihazdır.
Cevap
13Cevap
Philips en iyisi
Almak isteyenler videoma göz atabilir
https://www.youtube.com/embed/smxOc4nTo6kBendeki philipss cok memnunum. Firini ocagi falan unutturdu diyebilirim. Ztn iki kisiyiz hemen hazir hersey.
Merhabalar
Ben ilk Airfryer çıktığında Xiaomi den almıştım gayette severek kullanıyorum, istediğiniz herşeyi yapabiliyorsunuz
Xiaomi kullanıyorum ben harika pratik bişey. Diğer markalar da pek farklı olacağını sanmıyorum ama iyi ki almışım dediğim bir şey.
Markalardan bagimsiz soyluyorum, şu makineyi alip da mutlu olani gormedim
Schafer a bak, pişman olmazsın phılıps sadece marka satıyor sanki
Airfryer dolandırıcılıktan başka bir şey değildir. Airfryerın yaptığı her şeyi bir fırın yapabilir.
Ben luxel kullanıyorum gayet güzel iki kişi olduğumuz için büyüğüne gerek yok
Philips kesinlikle
philis iyi kumtel bile var haznesi geniş olsun
/Benim önerim.
Philips-HD9252-90-Essential-
Bende Kumtel var.
Ben memnunum. :)
büyük alacaksan phlips küçük alacaksan mi al
Fiyatı uygun olanı al bence
oh mis yaşıyonuz valla
işte beklediğim yorum
vallahi ya