Yavrucum , bu espirili bir skoru bak altta gulmusuz falan. Benim maasim 8 bin TL mesailerle 10 bin TL yi buluyor. Bu ekonomik şartlarda iyi degil ama yetiyor çok şükür. Bu saati alabilir miyim , evet. Ama yüksek ihtimal almam çünkü pahalı 3 bin TL Lik bir saat alabilecek değilim. Maddi olarak evet ama manevi olarak değil.
Bilmiyorum ama piyasa uçuk pek bişi alaşım gelmiyor , normal de bunların 1000-1500 arası olmalıydı. . Yine de inceleyeceğim boşluğuma gelirse alırım belki jsjsjsdj
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Param olsa alırım
Eyv. Knka sen yine biriktir :))
Saol kanka :))
sana bu saati alabilcek kisi icin degil de bu saati alabilmek icin her seyi yapsan daha kolay olur gibi
Takılıyorum kızım işin esprisindeyim , zaten maaşım da Türkiye şartlarında iyi alıp almama arasında gidip geliyorum.
Ama şu da var ki özelden garip isteklerde gelmiyor değil 😂😂
Bu olaydan ayrı 4-5 sene önce tek gecelik ilişki ile 30 bin TL para kazanmışligim var , Almancı bir kadın sağolsun 😂
burada millet uçmuş
Oyy balamir oyy bizim 40 yaşında ki ablayı becer alıyım bunu sana 😅😅
Niye ki
dilenmek yerine bir işe gir çalış
Yavrucum , bu espirili bir skoru bak altta gulmusuz falan.
Benim maasim 8 bin TL mesailerle 10 bin TL yi buluyor. Bu ekonomik şartlarda iyi degil ama yetiyor çok şükür.
Bu saati alabilir miyim , evet. Ama yüksek ihtimal almam çünkü pahalı 3 bin TL Lik bir saat alabilecek değilim. Maddi olarak evet ama manevi olarak değil.
tm yavrucum Allah daha çok versin
Amin :)) ama alacak olursan yine de düşün 😂😂
Samsung watch 4 daha iyi :)
Bilmiyorum ama piyasa uçuk pek bişi alaşım gelmiyor , normal de bunların 1000-1500 arası olmalıydı. .
Yine de inceleyeceğim boşluğuma gelirse alırım belki jsjsjsdj
valla bak geçen sene ben alacaktım alsam mi almasim derken saat uçmuş
Şu dediğim saati benim teğmen vardı o 1000 TL ye almıştı. Şimdi hatırladım ya bu saat ya bunun benzeri ama o da bu markaydı
Ben alayım ama bir bedeli olacak
Çok üzerine düşme
Bilmiyorum alırım yüksek ihtimalle su indirimler var Aralık'ta o zaman yarı yarıya düşer alırım o zaman.