Kız parayı Dior gibi markalara yatırıyor, bana da alsana sende bundan diyor. Sabır selamet gjfsdklhgfh Ben o paraya bırak yüzümü nemlendirmeyi yüz nakli yaptırırım

Kız parayı Dior gibi markalara yatırıyor, bana da alsana sende bundan diyor. Sabır selamet gjfsdklhgfh Ben o paraya bırak yüzümü nemlendirmeyi yüz nakli yaptırırım

Bakın ben şuna takıldım.
Neden ‘ yakın arkadaşım ‘ dediğiniz insanın aldığı pahalı bir krem onu eleştirmenize neden oluyor? Yani yakın arkadaşsanız nasıl arkadaşsınız ben bunu sorguladım bu soruda kremden ziyade 🤨
Gelelim krem alışverişine.
Maddi durumu iyiyse , alır..
bi de şuna takıldım , aldığı pahalı kremi neden ‘ duyurma ‘ ihtiyacı hissediyor?
Şahsen belki ben buraya makyaj kolleksiyonumu yazsam sinir krizinden ölecek kız çıkar eminim.
Para ile iman kimde bilinmez.
Bunun ‘ uluorta ‘ duyurulmasına son derece karşıyım.
Herşeyi geç , nazar 🧿 denen bişi var.
Çok pahalı değil mi ya alt tarafı bir krem. Ameliyata girmiyorsun sonuçta ne gibi özelliği var ki o kadar para ödemiş. O parayla kaç tane krem alınır. Ben şahsen asla ödemem bir krem o kadar para. Pahalı kremler bir tık daha iyi oluyor ama yinede insan o kadar para öderken bir kreme içi acır ya. Ben şahsen ödemem ne gerek var ucuzunu alır kullanırım oda aynı etkiyi veriyor pahalı olanda.
Millet zıvanadan çıkmış ya vallahi. Müsriflik başka bir şey değil. Hele ki ekmeğin aslanın ağzında olduğu şu dönemde müsrifllik çok daha tehlikeli bir durum. Ama acımıyorum böylelerine. Birileri bi tişörte bi bota bi patfüme kreme dünyanın parasını bayılacak kadar ahmak olursa birileri de ucuz adi şeyleri marka diye 10 bine yirmibine satıp kazıklayıp paralarını cebe indiriri. Dinsizin hakkından imansız gelir. Dior krem fabrikasını tebrik ediyorum. 😂
Şu kriz döneminin ardından daha zor şartlar yaşayacağımız bir döneme gireceğiz. Kozmetiğe güzellik salonlarına vesaire haybeye tonlarca para harcayanların halini o zaman göreceğim. Bitmez tükenmez serveti varsa o ayrı konu.
Cevap
29Cevap
fiyatı çok pahalı
Bu ürünün ne sağladığını bilmiyorum yalnız bazı Alman ve Amerikan kozmetik/sağlık ürünleri inanılmaz olumlu etkileri var. Örneğin bir krem var 6 ay botoks etkisi yapıyor. Fiyatın 7-8 bin olduğunu sanmıyorum yine 1-2 bin vardır.
Özellikle biraz paralanınca Pm international ürünlerini kesinlikle kullanmak istiyorum.
Evet mantıklı değil ama her şey artık çok pahalı kaldı ki Dior dan bahsediyorsun.. kur fiyatlarına bakınca normal. Dün sephora ya girdim omggg dedim yani 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
Türk kızları işte çirkiliklerini bununla kapatıyor bu marka elin gavurunun markası ama elin gavurunun kızı türk kızı kadar kullanmıyor yabancılar güzel diyince de amm g.. tt yarıyorlar
Hahsjsshd çok güldüm yazdıklarına. Parası olan neye harcayacağını şaşırıyor sanırım aşko o yüzden olabilir
Bu kız ocak söndürür. 300 liraya ondan daha güzel kremler bulacak kızlar vardır. Yeter ki Gratise girsinler kdkdk
Çok mu çirkinler acaba anlamıyorum ki bu kadar para verilir mi kreme ciltleri çok mu perişan halde?
Arkadaşın ne iş yapıyor çok merak ettim. 4500 liraya araba boyattirdik. Daha 4 ay önce
Durumu buna müsaitse neden almasın sana çok gelebilir bazıları için doğal ihtiyaç
Ne Diormuş😂😂😂
(Kötüydü kabul ediyorum. Kimse linçlemesin)
40-50 li yaşlarda napacaksini merak ediyorum 20 li taşlar taş bebek yaslari
O kadar parayı ne kadar işe yararsa yarasın bir kreme vermem.
Yüze sürünce 20 yıl gençleştiriyor mu? ne yapıyor bu
O paranın üstüne biraz daha koyup estetik yaptırabilirdi cidden.
Yüz naklini bilemem de beyin nakline ihtiyacı var bence
bundan sevgilime de alayım, mutlu olur prensesim
Durumu o kadar vahim demek ki Çok üzücü Allah kimseye böyle bir İmtihan yaşatmasın
White botanical bunu kulan ondan iyi hem okadar pahalida değil bunda nevar bilinmi
Parayı bol bulmuş nereye jarcayacağını sasmış bence 😀😀
Arkadaşın parayı biraz yanlış markalara yatırıyor. Aynı fiyata La Mer’in ürünleri çok daha efektif.
Saçmalık eskiden bende öyle yapıyordum. Bir ruja dünyanın parasını veriyodum. Şimdi birikim yapıp bankaya yatırıyorum. Öyle şeyleri her zaman alırsın önemli olan para. Her zaman paran olmayabilir. Parayı tutmaj önemli
Böyle şeyler sürenlerin cildi de b. k gibi oluyor hiç şaşmaz
Bu kremi görtüne sür, kim kardeşimyan oluyor görtün, öyle bi krem yani😆😆😆
O kadar para vermeye gerek var mı ya ne yapıyor olabilir ki bir krem birde sen de al demesi komik
Knk artık her şey o kadar pahalı ki hiçbir rakam beni korkutmuyo
Sanane seni ne ilgilendirir parası varki ödüyor herkesi varoş sanmayın 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Adını satıyor, kremi değil.
iphone gibi
Ne derler bilirsin. Eşeğe altın semer vursan...
İçerisinde altın parçacıkları mı var acaba 😃
O kadar parayı vermem
Bir de nemlendirici ya sabır yani gerçekten
O kadar da verilmez ya saçmalık
Çok para vermiş çok çok
para varsa alinir bu arada guzel
Sorsana üvey abi ya da kardeş lazımmıymış 😂
O paraya estetik yapılır hu arada
Çok pahalı
Ve gereksiz masraf
Kazık başka bişey değil
Yazık Bu kadar para verilir mi be