Kardeşim işyerindekilere hava atmak için kendine sipariş vermiş. Çiçek gelince şaşırmış gibi yapmış. Siz böyle bir şey yapar mısınız?

Kardeşim işyerindekilere hava atmak için kendine sipariş vermiş. Çiçek gelince şaşırmış gibi yapmış. Siz böyle bir şey yapar mısınız?

Ay hayır kendime sipariş etmezdim ama yolda çiçek görür de hoşuma giderse o zaman kendime alabilirim. Özel olarak buket çiçek sipariş vermek biraz şizofrenik olurdu gibi :D
Öyle gibi görünüyor ama yapan çok biri de benim sistam:D
Hayır ben öyle bir şey yapmazdım. Bana saçma geldi açıkçası bu. Çiçek gelse ne gelmese ne. Niye millete hava atmak için böyle bir şey yapayım ki. Ben yapmam şahsen. Zaten içinden gelen yollar. Kendi paranla kendini rezil etme gibi bir şey bu hiç benlik değil böyle şeyler. Tabi böyle yapanlar çok. Kendi için sipariş verip bir başkasından geldi diye hava atmak. Çok ergence geliyor bana bu tür şeyler ya yine alırım ama böyle bir şey yapmadan.
Cevap
8Cevap
Etmezdim
Eskiden ucuzdu alıyordum. Şimdi en kötüsü 100₺ ona vereceğime Buket yaptırtırım diyorum oda 500-1000 ₺ mecbur vazgeçiyorum.
Kendim için olduğundan tabi. Başkası olsa veririm bu meblayı ama kendim sonuçta çiçek alacağıma başka şeyler alıyorum. :)
haha ne münasebet o kadar mı düştüm ben derim.. hiç mi beni seven yok bir çiçek yollayacak kadar..
Eve bazen söylerim .. fiyati uygun bir şey denk düşerse ünite de aksesuar olarak görünce hoşuma gidiyor.
Evet ben kendi kendime hediye ve çiçek alırım… eve sipariş veririm ileri tarihli süpriz yaparım… :)
Nasıl bir yokluktasin
@ahmedd3402 yoklukla alakası yok erkekler anlamaz
ileri tarihli sipariş etmek iyi fikirmiş :D
Erkekle alakası yok şizofreni hastası olmak lazim
Var öyle birisi bizim ofiste her hafta bir siparis 😂 benim hiç öyle hastalıklı hallerim yok
Hiç etmedim ama kardeşin gibi değil de normal bir şekilde sipariş edilebilir 😄
Solar gider ya onun yerine güzel bi yemek söylerim daha iyi
Degisik bisey ama ben hava atmak icin değil de kendimi mutlu hissetmek icin alirim
o kadar düşmedim daha şükür
Hayir neden cok sacma
Henüz o kadar manyamadım
tabi ki hayır, sacmalık
saçma olmazmı
O kadarda düşmedim
İsabelyoo etmem
Etmem
Hayır
Sjsjs etmedim hiç
Ederim edesim olursa
Etmedm hc