Kıyafet alışverişi yapabiliyor musunuz? Fiyatlar nasıl?

Mk demin Kemeraltındaydım. Kılık kıyafet fiyatlarına baktım. Öğrenciyken gidip alışveriş yaptığım defacto, LC Waikiki buraya girdim her şey 250-300-400 lira. Bir trençkot pardesü olmuş 699 lira. Ya mk ben o paraya kışlık deri mont almıştım. Kaban almıştım kabanımı bile 350 liraya almıştım. Bu basit, baharlık bir trençkot. Yabancı marka da değil. Yağmur yağsa ıslanır gider. Pantolonlar 299 lirayla 400 lira arasında. Basit bir kapüşonlu kolsuz body, sweatshirt üstelik marka falan değil. Fiyatı 250 lira. İncecik taytlar 180-190 lira. Bütün dükkanlarda Rusça, Almanca, Arapça duydum. Dükkanlar sokaklar boş. Onlar da rahat rahat alışveriş yapıyorlar. Eskiden kadınlar kıyafetin bedeni modeli için tartışırdı. Ben gördüm benim diyerek. 2 kez Türkçe konuşan gördüm. Biri smalı çocuğu için stant açmış. 5 lira 10 lira demeyin yardım edin diye bant oynatıyorlardı bir de 2 erkek çocuğu geldi abla bize yemek için para versene dediler o kadar. Dün yine Merkez Bankası faiz düşürmüş şu an haber izliyorum ana avrat sövüyorum. Her yerde her sokakta her dükkanda Rus, Alman, Arap. Araplar/pakiler ya zengin ya da çöpçülük kağıt toplayıcılık yapıyorlar.

Kıyafet alışverişi yapabiliyor musunuz? Fiyatlar nasıl?