AI Persona’ya Sor

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Benim için kozmetik ürünleri olsun yeter. Ya da ayakkabı bayılıyorum bu her ikisine. Kozmetik ürünler diyince kendimi kaybediyorum. Çok seviyorum kozmetik alışverişinide bir ürünün hediye olarak verilmesinide. Beni şahsen çok mutlu ederdi. Bir diğer hassas noktam ise ayakkabı. Bayılıyorum ayakkabıya ben. Bana bu tarz hediyeler verilmesi beni çok mutlu eder. Oldu bitti ayakkabıya çok ilgim var. Evde bile dolusuyla ayakkabım var. Bu tarz bir hediyenin verilmesi beni çok mutlu eder.
Doğum günüm yaklaşıyor zaten, ama o gün sadece bir şey bekliyorum.
Tabiki merak ediyoruz neki aacaba
Hiç bir şey, bir saat öncesine kadar evet, doğum günümde birinin bana diyeceği şey pek mühimdi. Ancak şimdi umrumda değil.
Her şeyim var çok şükür.
Gelmedi aklıma bir şey.
Hediyenin etkilemesi için sende olmaması mı gerekiyor
Hayır, sadece aklıma bir şey gelmedi. İhtiyacım olan bir şey gelmedi aklıma. Bende olan bir şeyin alternatifine de gerek var mı? Bilmiyorum.
Bence güzel bir düşünce tarzı ama kadınlar ara sıra süpriz hediye almaktan hoşlanmaz mı
Bilmem. Erkek kadın farketmez. Kişinin kendisi ile ilgili bence cinsiyeti yok bu tür şeylerin.
Senin gibi düşüneni hiç görmemiştim
Olsun. Görmüş oldunuz
Evet, memnunda oldum
İstedigim bir cizim defteri var siyah kapakli sulu boya bile yapilabiliyo onu isterdim
bi demet gül
Hiçbir şey etkilemez, biri hediye vermez zaten sanmam.
Buradan gönderim sana
Ney gödercen
Ne istersin
Hiçbir şey, ayrıca hediye değil mi bu ben mi seçicem kendi hediyemi
Gönlümden geçen çanakkalede bir ingiliz gemi batığına dalış, her şey gönlünce olsun
İlginç
Bencede
Green card.
O kadar mutlu olurum ki 1 yıl boyunca kazandığım maaşımın bir bölümünü ona veririm!
Ufak seylerden bile mutlu olan birisi olduğum için ne olduğunun önemi yok
Hiçbir şey mutlu etmez
Neden peki
Bilmem canım istemiyor
Süpriz bir şekilde gelen güzel bir çiçek buketi yüzünde azıcık gülümseme oluşturmaz mı
hevesim yok böyle şeylere artık bi anlam ifade etmiyor
Hep böyle olmayacaksın değil mi
Olurum neden?
Negatifsin birazya kafanı bozan şey geçinçe geçer sanırım
Umarım
Kafanı bozan şey ne ise kurtul ve farklı bir şeyler yap iyi gelir. En yakın arkadaşına git mesela
Arkadaşım yok ama teşekkür ederim
Kendine bir hediye al
Alırım :)
Bir şey alırsan buradan ne aldığını yazar mısın
Olur
Bir piyano, GoPro. Bir de keman
Programı bosaltirlarsa cooook mutlu olurum
Yumurtaya can veren rabbim bana da bir avrat 😂
Bir Öpücük bir sarılma bir özür
En ufak hediye bile beni mutlu edebilir
Papatyaaa
Kolaymış
Evet oyle
Bir kutu çikolata
Kolaymış
Yoo bugün değildi yağmur vardı gidip alamadım, hala almadım
Güney Kore bileti
Başka ülke mi yok hayırdır
Yok
Sebebi ne işte hadi bileti aldin ne yapacaksın orada
Gezicem asko
Tamam😂
Saat verip tüm zamanlarım senin dese
Hediye sahibinin kendisi 😍
Hiç bir şey
Nedenki
Bilmiyorum hayatım tersken hiç bir şey etkilemez beni
Kafanı dağıtacak bir şey yok mu böyle olunca
Hiç bir şeyim yok ders çalışmaktan başka kafam çok karışık hiç bir şey girmiyor aklima
Bazen ara vermek iyidir, yaşadığını hisset, sevdiklerini ara onlarla konuş mesela.
Kimsem yok desem inanır misin
İnanmak istemiyorum
Ailenden kimse yok mu
Bir tek ailem var😄
Çoğumuzun öyle zaten burada ahkam kestiğimize bakma
☺️💐
İnsan aile dışında da sevildiğini hissetmek istiyor sevgilisi olsun istiyor çok parası olsun istiyor bunlar hiç bitmeyecek, öğrenciliğin ile kendine başarılı bir kariyer oluşturduğunda ya da oluşturuken bunların çoğunu elde edersin ama bazen bunlar da can sıkıcı olabiliyor. sevgilin oluyor istediğin hediyeyi almıyor, sarılsın istiyorsun arkadaşlarıyla maç izlemeye gidiyor falan işte. Kafa bozucu iş çok, kafa bozukluğunu çabuk atlatıp hayata tekrar hızlı adepte olabilmek lazım. zaman durmuyor mutlu olduğumuz gün sayısını artırmak lazım. Sıradışı işler yapmak bana iyi gelir mesela
Beni sadece okumak yoruyor iki yılım bu benim mezunum boş insanlar okumamış inaslanlar bile boş yapıyor bana çok sıkıyor beni
Anlıyorum seni bende çok okudum ama öyle bir ortam oluyor ki dağdaki çoban benden daha bilgili bile oluyor, okuyorum derken herşeyde geç kaldım gibi oldu , ilişkilerim kötüydü, sevme sevilme, cinsellikle geç tanıştım ama geriye doğru bakınca, hiç okumasaydım demedim, cahillik daha kötü. birde daha temiz işte daha iyi para kazanıyorsun, ve para olmdan da olmuyor. zeklerin için de para lazım, en son kendine ne aldın
☺️☺️ evet ben şimdi ilişkilerim bile berbat sözlendi komşum flörttük
Üzülme karşına çok daha iyileri beklemediğin zamanlarda çıkacaktır. Zamanla senin kişiliğinde oturacak, okuduğun için kendini suçlama, bugün kendine güzel bir hediye al
😄😄 doğum günüme az kaldı ailem alır belki
Alırlar herhalde onlarla mı yaşıyorsun
Evet alırlar tabiki evet onlarala yaşıyorum😄😄
Neyse hayatın tersken yüzün gülebiliyormuş bu güzel
Evet öyle ☺️ hiç alakası olmayan bir konu ama size bir sorum var aileme de anlatamıyorum benim komşumla konuşuyorduk ya şimdi sözlendi bir akrabasıyla sizce nasıl pişman olur
Ne okuyorsun bu arada
Mezunum ben 2 yılım bu tıp için hazırlanacağım
Ben bu sitemde yeniyim yazdığımız herşeyi herkes görüyor mu
İnşallah tabi olmazsa başka seyler var aklımda
Evet😄
Pişman olması için uğraşmana gerek ypk ki, boş ver gitsin. Arama sorma, güzel güzel giyin gez işlerini yap o zaten zaman içinde pişman olacaktır. biriyle evlenmek ciddi bir sorumluluk ve yük getirir onun üzerinde obaskıyı kaldırmak kolay değildir. seninle olan ilişkisi daha sorumsuzmuştur. o yuzden çabuk özler ve ğişman olur
Burdan e posta yazılabilir mi
Ama ailesi ailemle arkadaş yani annesi veya eşi evimize gelme ihtimali de var nasıl davranacağım bilmiyorum kesin eşini ayrılmaması için anlatmaz ama bilmiyorum
Hayır eposta gözükmez
Sen ailesine normal davranacaksın tabiki, eşini istersen iğnelersin, özelinde bildiğin birçok şey vardır ama yapma bence, onada çok resmi ve soğuk davranırsın, ortam uygun olursa frikik verirsin
ben forestgreen10
eta hotzmailzaman
İstersen kabul et benim isteğimi ordan konuşalım 🙂
Yüzük 🥺
Kar küresi
Piyano
PS 5 🤩
Uçak bileti
Para hediyesi
Kahve olur
Kitap😍
Ne kitabı